Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Vojtoo

xxy

na vojnu mozem ist kedykolvek :)
staci sa zapisat, kto povedal ze musim ist na nejaky zakladny vojensky vycvik?
a ako vies ze v realite takto sa spravam? :) nemozem si to v realite dovolit :D preto ten internet... mensie zlo..
a jasne ze chapem :D ja som len rozmaznany, nie blby :P

xxy

a co akoze? ja neviem, ty sa tu snazis zo seba vykreslit, ze si ten najvacsi mucenik a neviem este co, ale si uvedom uz konecne, ze su ludia, ktori to maju tazsie ako ty a drzia hubu a dokonca sa nevychvaluju. chapes? nie? nevadi.
aku vyzvu beries?? aku vyzvu? povedala som nieco o vyzve? mas dyslexiu? alebo co? overit, ci to zvladnes by sa dalo zistit iba tak, ze by si SIEL REALNE na vojnu, co je nerealne. ci ty nechapes rozdiel medzi realom a fikciou? a nevydrzal by si, lebo keby si spustil tie svoje dristy, tak by bol tam s tebou amen. na tvoju adresu som sa vyjadrila, ze ti prajem vsetko najlepsie v tvojom zivote, ale neobtazuj uz okoloiducich svojimi pseudoproblemami, ak ti je psychicky zle, vyhladaj si odbornu pomoc, co ti pomoze raz a navzdy. chapes, co ti chcem povedat alebo nie?

Vojtoo

xxy

stavime sa, ci by som zdochol skor ako ini ?

vyzvu beriem, kludne aj od zajtra.

otazne je o co sa stavim.

xxy, co si mozes dovolit stratit ?

nepoznas moje odhodlanie.

mam zdravotny problem, to je fakt, ktory mi serie zivot dost dlho, no napriek tomu vydrzim viac, ako priemer (v roznych sutaziach a inych aktivitach) ale nie ze by som to robil pre sutaz, ale preto, ze ma to proste bavi, prekonavat svoje hranice, posuvat ich dalej, aj ked to boli..

verim, ze hlava dokaze posunut fyzuku velmi daleko (vedecky je dokazane ze ludste telo (svalstvo a podobne) funguje za normalnych okolnosti len na 30% (ak by viac ako - teraz neviem kolko percent, tak by sa poskodilo), tuto hranicu dokaze prave mentalita/hlava posunut dalej (co je svojim sposobom dvojsecna zbran)

takze mas blby odhad ;)

jedine ak toto pouzivas akopsychicke facky, aby som sa uveodmil, tj. tzv. cca provokaciu..

Maoam, nieco som chcel, ale uz som zabudol :D ale ved uz nefnukam :D uz sa bavim normalne.. a obhajujem sa.. preco sa nemozem obhajovat? sice mi to nepomoze, chlieb nezlacni, ale cakam kedy sa mi dopecie (ten chlieb), takze mam cas na obhajobu :D

v sutazi kto to mal tazsie by ma Maoam zotrela zo stola, o tom nepochybujem..

xxy

fiha, rozbehnime sutaz o to, kto to mal tazsie :D lost, sa uvedom co meles, alebo si najdi cvokara, ved ty by si na vojne zdochol do dvoch dni. ty si iba na fnukanie, akcia ziadna. byt tebou, tak mi je tu uz aj trapne pisat, ale ty mas oblubu v sebazhadzovani.

Maoam

ja to mam inak a o to nejde, ide o to ze my dvaja sme dve neporovnatelne osoby, kedze ja mam odrobeny ovela ovela viac rokov (fyzicky) ako ty..a uplne na inych poziciach (ine prace)

ja sa nechcem porovnavat, ani sutazit, ale ani s terajsim tvojim odhadom nemas pravdu, nevadi

ja akceptujem, ak ma niekto taky problem zdravotny, ez inak sa mu neda, hlavne ze sa snazi, ale stve ma to tvoje vyfnukavanie, to som myslela a za to som ta virtualne strcila pod kohutik s vodou

Vojtoo

to som nemyslel v zlom, to som myslel len tak, ze da sa pracovat aj z domu, ak si to clovek tak zariadi a ak to praca dovoluje (ja som mal napriklad 1x tyzdenne v kancli a potom doma)..

Maoam

jj, Lost, zazi desiatky mojich OP a roky tych ochoreni, vela stastia.....zavri hubu, ok? a drela som od 15ky ovela viac rokov a naplno a fyzicky, kym sa dalo, takze .......davaj si pozor na slova a s kym hovoris

Vojtoo

Maoam, nie ked by som bol na vojne tj 18-20 (poskole) to som najviac makal z celeho zivota a ver mi ze to by sa medzi 20-22 nedalo :)
start je najnarocnejsi
to bolo take ze 18hodin denne praca :P
takze vojna sa moze strcit niekam :P
isiel by som, ked uz tak, do nejakeho vycvikoveho toboru napriklad, niekam kam ale chodia fakt elitni vojaci :D lenze.. na to treba mat aj predpoklady a genetiku, zbytocne si dam ciel tak vysoko :)
a ty tiez pracujes "zo sedacky" :P tak ticho tam :D :P ;)
ako Mimulus neskoncim :) malopravdepodobne, ale aj by som sa ho spytal ze ako skoncil, ale nechcem tu provokovat :D
idem si po vitamin D