Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

Lost, pretoze tu pesnicku si mozes najst aj sam, nie si na tom vobec tak zle, ako to hras.
Tak preto ignoration. Cau.

Vojtoo

vy ste ma normalne ze odignorovali :D

mate nejaku pesnicku, ktora vo vas evokuje pocit, ze svet stoji este za to? :)
proste nejaku pesnicku, ktoru ked si pustite, tak vam urobi najlepsiu naladu (alebo najlepsia pesnicka na dobru naladu)

kludne sem hodte take :)
(ale ak viac, tak napiste ktora je TOP 1)

napriiiiklad,
www.youtube.com
toto sem posielala ojka (do preco este nespite), velmi dlho a casto :) tak take nieco myslim, ALE samozrejme, nemusi byt takato, moze byt aj dramaticky styl, vazny, dychovka, rap, cokolvek.. proste vasa naj naladu-zlepsujuca pesnicka :)

DAKOVAL a dik :)

Maoam

inak u mna je este to super, ze v uretre sa najde nieco ine ako v moci (katetrovom) a ine sa najde v oblicke (punkcia) :D

proste aby sli na istotu, musia brat tri odbery z troch roznych miest

Maoam

kabel - ja viem, co sa system. candidovej infekcie tyka, je to tu tiez velmi zlozite a tie lieky su priserne drahe + i.v. aplikacia a väcsinou musi byt nalez vo viacerych odberoch (krv, stery, moc atd.) na dokazanie system. infekcie

co sa Citrobactera tyka, je moznost 4 ATB -aspon ze to, o.i. tiez i.v., no jo, ja som imunitne oslabeny pacient, typicke pre nefro-pacientov, k tomu poruchav odtoku, bola aj dlaha.....je to na ****

kontrolne stery a odbery mam zanedlho, uvidime co vyjde, dam vediet

ten spanok ma ale zabija, lebo je to nenormalne, ja proste spim za noc hodinu cele tyzdne, to neskonci dobre, do toho horucavy, bolesti, mna fakt picne

kabel

inak tieto komplikacie su velmi pravdepodobne pri tak dlhom podavani vsetkych moznych ATB, ale to ta neutesi, to mi je jasne..

kabel

aj u nas je to drahe a musi to schvalit revizny lekar zdrav. poistovne, ale co ine mozu urobit-nechaju ta s tou kandidou, kym nescipnes?