Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

Lost - Black/Wonderful life dokaze aj rozplakat, ano...ale o tom to je, dat to zo seba von.

Falco je iny, razovity a svojsky, ale uchvatny. Mam aj jeho posledny album vydany po jeho smrti (The spirit never dies).

Ide o to, aby si sa prestal spravat ako zasrate decko a postavil sa vsetkym svojim problemom ako chlap, jednemu po druhom - a snad ta to posunie dalej, kam patris. Oplati sa zit a je zbytocne mrhat energiu na ludi a veci, ktore ti beru silu a chut zit....to je moje posolstvo pre teba. Drz sa.

Vojtoo

Maoam to falco si pamatam ;)
mal som to na dlhych cestach :D cez uprsane alpy a nemecko :D idealna pesnicka na cesty :D
a ano ta wonderful world je tiez fajn, tiez to mam na tom istom CD :D
dik.. ale paradoxne sa mi zda byt depresivna :D asi len ta melodia (a ten hlas taky)

prense takto som to myslel, nie z hladiska depiek, ale taka mozno pesnicka ktora vas charakterizuje (ale povodne som myslel, ze nech je skor vesela ale aj som pisal ze nie je to podmienka)

nmeyslel som to ako vylev slz :D aby bolo jasno :) to si uz radsej nechavam pre seba.. (aj tak mi uz nikto pomoct nevie, bud sam alebo nic)

a co ci kto ta nasral ?

Maoam

Lost ale zvykni si na to, ze nie vzdy tu bude niekto, kto ti skoci na to 'venujte mi pozornost' uz nie si decko, bud chlap a postav sa svojim problemom.

Vela ludi ma problemy, nie si sam. neber to osobne,ale aktualne som na chronickych vzbudzovacov lutosti a strhavania pozornosti alergicka, lebo je tych ludi coraz viac a mam pocit, ze dochadza k explozii tychto individui.

Co si vies vyriesit sam, ries sam, co nie - obrat sa na odbornu pomoc.

Ja ti momentalne viac poradit neviem, lebo som nasrata (nie na teba).

Vojtoo

Nepochopila si o co mi ide :)

Ja mam takych pesniciek dost.. Aj si to viem najst sam, ale zaujimalo ma kto co da a potom si vdaka tej pesnicke mozem asociovat tuto temu ked budem tu pesnicku pocut :D

Tj. vzdy ked mi niekto poradi nejaku vyznamnejsiu pesnicku, a potom ju (hoci aj o roky) neskor pocujem, tak si spomeniem na osobu, ktora mi pesnicku poradila.

To bol dovod mojej prosby :P

Jasne ze je cely youtube toho plno a plny playlistov a podobne :D Ale o to nejde :)