Luba Albertová

sbjp

U Albertovej sa báť nemusíš. Ja som sa až u nej naozaj uvolnila a vyklopila som zo seba všetko. Aj to, na čo som už zdanlivo zabudla a myslela som, že to mám dávno spracované. Moc mi to pomohlo.

venduša

lucia neviem co ti je, asi podla toho. chces chodit na psycho? alebo sa liecit?
ja sa momentalne liecim. nemas sa coho bat, je velmi priatelska, taka mamina. je to uz starsia osoba okolo sestdesiatky. na vysetreni nic neboli ale dost dlho to trva. vysetruje z nechtov, vlasov, oci, jazyka. aj ruky pozera a pokozku a este aj z nejakeho pristroja. a vela sa vypytuje na tvoje choroby ake si mala aj na vsetkych pribuznych co im bolo atd. tak sa radsej popytaj mamy lebo ja som polovicu veci nevedela.
myslim ze sa k nej da dostat ale neobjednava ona ale jej sekretarka. ked napises jej tak ona to posle sekretarke a ta ta objedna na vysetrenie.

lucia5250

Ahojte prosim vas vie mi niekto opísať ako prebieha vysetrenie u pani albertovej kedze sa dost bojim aj lekarov.Mám dosť zdravotných problémov a uz neviem na koho sa obrátiž aký jej je prístup k pacientom? a berie este vobec nových pacientov?ps kolko penazí asi cca clovek potrebuje pri prvých návštevách dakujem za odpovede

pacientka00

Pani Albertová už pracuje, bola som u nej minulý týždeň na vyšetrení. Neskutočne skvelá osoba, škoda že som o nej nevedela skôr. ľudia ju chvália právom, myslela som, že sú to len žvásty.

akocasto

dakujem mudryk za odpoved,,,ano,mas pravdu,velmi si vazim,ze som jej pacient a este viac,ked viem,ze je tazke sa k nej dostat.Aj ja som s tym moc nepocitala,ze ma vezme,ale mala som stastie...

mudryk

ja som pisal raz za tyzden. ale pis len co sa deje jake mas stavy a reakcie a tak. a niekedy som pisal len ze vsetko je v poriadku aby vedela ze na to nekaslem a ze lieky beriem.
len urcite pis lebo aj ked toho ma moc tak je nervozna ked jej nepisu a dost sa na to hneva. sak ked sa u nej liecis a chces bit v poriadku tak musis aj ty mat zaujem dodrzat co treba. mas stastie ze si sa stala jej pacient v poslednom case uz neni jednoduche sa dostat do jej starostlivosti. odporucal som kamarata a nepomohlo. tak si to vaz a rob co ti kaze.ja neviem ci tu na slovensku este najdes staroslivejsieho doktora albertova je fakt unikat v tomto.

akocasto

Ti,ktori sa liecite u pani Albertovej,ako casto pisete maily o priebehu liecby?
Nechcem ju totiz otravovat casto,
na druhej strane som citala,ze nie je dobre,ked ju klient neinformuje....

samantha

tinka, ja mam s liecbou deti velmi dobru skusenost, nase dve deti zareagovali velmi rychlo. do pol roka sa cela liecba ukoncila a su teraz v ovela lepsom zdravotnom stave ako predtym. mozno je to u niekoho dlhsie ale aj tak si myslim ze sa to vyplati. nejake zlepsenie podla mna nastane u kazdeho.