Luba Albertová

Trnková

Neviem čo je na tom pravdy že pani Albertová mala úraz ani neviem či pracuje alebo už nepracuje. Viem len jedno že nášmu synovi zachránila život. Narodil sa s neurologickým ochorením a už od prvých dní sa jeho stav zhoršoval. Lekári nás už na začiatku pripravovali na najhoršie. Aj sme s tým rátali veď čo nám ostávalo keď sme videli ako to s ním ide z kopca. Dožil sa v ťažkostiach dvanástich rokov keď sme sa o nej dozvedeli. Rovno poviem neverili sme že je nejaká nádej. Konzultovali sme to s doktormi a tý nás vysmiali. Ale stalo sa to v čo nikto nedúfal. Zhoršovanie choroby sa zastavilo a onedlho sa syn začal uzdravovať. Od septembra minulého roku študuje na vysokej škole v Bratislave a dá Boh že ju nielen úspešne dokončí ale bude raz šťastne žiť ako jeho rovesníci. Od chvíle kedy sa jeho liečba u pani Albertovej ukončila moje modlitby a vďaka patria nielen Bohu ale aj jej.

čiapka

Môžeš tam ísť sám ak si dospelý. V opačnom prípade s rodičmi. Ak si ešte dieťa (podľa pravopisu) tak vyhľadaj školského psychológa.

Dadulka8

Romik, ja som mala tiež ženské problémy, a totiž nemohla som otehotnieť. Absolvovali sme dve umelé oplodnenia ktoré dopadli neúspešne. A nebol to lacný špás. Čo potom prežíva žena keď je 11 rokov vydatá a nedarí sa je aj ťažko opísať. No a zadarilo sa až vďaka tejto Ľube Albertovej na ktorú sa tu pýtaš. Nemám ešte všetko za sebou, som v piatom mesiaci a čakáme dvojčatká. Ale mám v pani Albertovej veľkú oporu, spolupracujem aj s dulou ktorú mi doporučila tiež ona. Je to veľmi obetavý človek keď počúvam že prestane vykonávať svoju profesiu je mi to strašne lúto. Ale naozaj je už vyčerpaná a nie je najmladšia tak to človek musí pochopiť. Zelám ti aby si našla niekoho podobného kto ti pomôže a hlavne ti dodá odvahu a takú potrebnú vieru že všetko dopadne dobre.

wajkikiraga

sindy ja sa poznám z bratom Luby Albertovej a ked som sa na nu nedávno čo zme sa stretli pýtal tak hovoril že asi už nebude dlho robit lebo že vraj mala za sebou moc urazov a citi sa vyčerpana. tak neviem či už nahodov aj neprestala robit.

sindy_232001

Prosím, chcela by som sa opýtať, keď by som sa chcela objednať prvýkrát, stačí ten mail, čo je na stránkách a ako dlho sa asi čaká na odpoveď?

Katka_J00001

Ahojte, je s nou niekto momentalne v kontakte? Ja sa u nej dlhodobo liecim ,ale uz dlhsie mi neodpisala na emaily.

BODY

precitaj si nieco o celostnej medicine. ludia ako albertova sa zaoberaju celostnou liecbou co znamena, ze liecia celeho cloveka, nielen jeho casti. to znamena aj psychiku aj telo. a taki ako ona su dokonca schopni naucit ta aj to, ako si vytvorit optimalny zivotny program.

lucia5250

Dakuiem za odpovede .. chcem sa.liecit mam problem uz od malicka s ekzemami, alergiami mam oslabenu imunitu a moj lekar mi pomoct nevie iba ma nadzgava liekmi a uz mi to lezie na nervy plus mam problem s nadvahou.Ktoru tiez neviem dlhe roky vyriesit hoc sportujem a zdravo sa stravujem myslite ze mi dokaze pomoct aj s tymto?