ahojte, chcela by som sa vás ženy opýtať či poznáte Lubu Albertovú , venuje sa alternatívnej medicíne . Aké s ňou máte skúsenosti ? Pomohla vám čo sa týka ženských problémov ? ďakujem
Luba Albertová
Mne liečba boreliozy u pani Albertovej trvala niečo cez rok. Ale ako som zistila je to bežná doba ak sa chce človek naozaj vyliečiť. A ja som už starší ročník tak to telo už nemá tú silu ako u mladých. No prišla som aj tak v poslednej hodine keď už bol nervový systém značne napadnutý. V takom štádiu už nemožno čakať zázraky a ani som ich nečakala. Bola by som bývala vďačná aj za zastavenie procesu. Ako aj Borelly aj ja som celkom prirodzene išla najskôr do nemocnice na vyšetrenia a tam som si aj pár týždňov pobudla. Potom tiež na doma antibiotiká ale našťastie moja lekárka hneď povedala že tadiaľ cesta nevedie. Ja ešte k tomu antibiotiká veľmi zle znášam, od detstva mávam silné hnačky a závrate. Tak u mňa ani inej cesty nebolo len skúsiť niečo iné. Toto je liečba nadlho ale čo je veľké plus tak stav sa naozaj postupne zlepšuje čo aj človek sám na sebe pozoruje. Ja som výsledky zo začiatku negatívne nemala ale popritom som sa cítila dobre. Potom neskôr boli aj testy negatívne. Nemyslím si, že je to nejaký zázrak lebo príroda má liek na všetko. To len nie všetci lekári tomu veria.
Borelly a aké si mala priznaky?
Borelly a koľko si sa liečila u Albertovej? Práveže pri borelioze nejde o výsledky protilátok, ale o to ako sa cítiš. Niekto má výsledky hrozné a ani o tom nevie, lebo je zdravý, a niekto má výsledky negatívne a je mu zle.
No to mi práve pripadá blbé sa jej na to pýtať keďže výsledky mám teraz negatívne a aj sa cítim dobre, nič ma už nebolí. To len doktor ked videl tie výsledky mi povedal aby som sa netešila, že aj tak sa mi to vráti. Neviem či ma chcel len vystrašiť alebo ho naštvalo že som sa liečila prírodne.Ale čo som mala robiť keď som už nevedela do rúk chytiť ani príbor od bolesti. A u doktorky Durovskej rok na antibiotikach a žiadne výsledky.Ja som neverila už ani tomu že mi Albertová pomôže, to bol len taký posledný pokus. Som rada samozrejme ale tie reči od doktora ma vyplašili. Muž mi síce hovorí že mám na to kašlať že mi to aj tak povedal len z jedu. Ale už ma to aj tak zneistilo.
Borelly, a co tak sa opytat resp. opat napisat pani Albertovej, ze by si chcela vediet ako dlho ti vydrzi vylieceny stav? Pretoze ona sa tomu najlepsie rozumie a pozna tvoj stav od zaciatku liecby. Mozno ti aj davala nejale rady pocas liecenia... Ale na tvojom mieste by som sa jej spytala co cakat v buducnosti. Ked budem od nej odchadzat, isto sa popytam na rady co mam dodrziavat, aby som bola co najviac rokov fit.
Borelly ahoj, kolko si sa u nej s tym liecila prosim??
Jaj takze este nevies, ake budu vysledky, hm?
Ukončila som u nej liečbu borelie. Je tu niekto, kto si to u nej tiež liečil a má už natrvalo pokoj? Bola som u doktora kde som sa liečila predtým. Po ňom som brala vyše roka antibiotiká u inej lekárky. To som si musela sama platiť lebo to poisťovňa neprepláca. Výsledky som mala stále zlé a aj som sa zle cítila. Teraz som ukončila liečbu u pani Albertovej. Cítim sa síce dobre ale aj tak som išla k doktorovi na odbery aby som si bola naistom. A ten mi povedal aby som sa nevytešovala že sa mi to počase aj tak vráti. Tak by som chcela vedieť od pacientov pani Albertovej ak niekto z nich mal boreliu či sa im to tiež vrátilo. Neviem kde si to môžem zistiť.
A je rozdiel ak napríklad staršia žena osloví menom mladú slobodnú babu ale určite mladšia žena by tak nemala oslovovať staršiu. Iba po vzájomnej dohode. Úcta k starším by vždy mala byť.
Už tu viac ludí napísalo že je to netaktné. Ona ti síce nič na to nepovedala ale stále ťa oslovovala priezviskom. Tým ti jasne dala najavo že nemá záujem aby si ju ty oslovovala menom. Dúfala asi, že ti to dopne, ale zjavne ti to nedoplo keď sa tu na to pýtaš. A ešte jej chceš aj písať aby ti hovorila menom. No nemám slov!
Aj mne sa občas stane že ma tak niekto osloví. Mám 36 rokov ale vôbec mi to od cudzieho človeka nie je príjemné. Ale niektorý ľudia sú holt vtierky. Chcú sa nasilu kamarátiť s každým. Ale to nejde, priateľov si vyberáme.