Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?
Milujem ťa. A ty?
koniec sveta a nebude to bolieť toho človeka keď mu na to povieš ja ešte nie?
oprava:ty
Urcite mu nehovor ze ho milujes aj ti. sam potom nikdy nepride na to ze nieco nie je v poriadku.
takze v tom pripade by odpoved mala byt: kedysi som aj ja teba, ale teraz uz nie
to dakujem som povedala iba raz v svojom zivote a bol to dost trapny pocit
To je od Teba dost sebecke. Ak ho mas aspon rada, tak ho nechaj ist a daj mu moznost najst si niekoho, kto ho bude milovat, ak ty to nedokazes. Takto stracate cas obaja. Len on o tom bohuzial nevie a doplati na Tvoju pohodlnost. Inak zvlastna vyhovorka - ta pohodlnost.
Sejla ďakujem, za odpoveď. predtým som ho milovala. mám ho rada, je dobrým človekom, len ho proste v poslednej dobe už nemilujem...sme spolu dlho a asi je to asi aj moja pohodlnosť nechcieť začínať nový vzťah...
Normálne povedz aj ja teba. Čo chodíš do škôlky ked sa pytas take kraviny? Ked nechceš povedať pravdu, ostava ti len klamať . Prevezmi za svoje činy zodpovednosť, nebuď alibista. Buď klames, alebo si férová, nič medzi tým nie je.
to minule riesili aj v dva a pol chlapa :D "milujem ta" - "och, dakujem"
odpoviem "ja este nie"
to je vtipne odpovedat na milujem ta slovom dakujem :D