Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ťa. A ty?

Príspevok v téme: Milujem ťa. A ty?
miruss

Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?

miruss

unknown89 práveže si od teba rada vezmem radu. xxy a Sejla tu prídu do mojej témy, len aby ma urážali za to, že neviem ako ukončiť vzťah pretože je to môj prvý vzťah. ony určite už dali kopačky XY (alebo skor XXY) mužom takže v tom majú veľa praxe...vidím ako chladne sa správajú ku mne, hoci ma nepoznajú a ľutujem mužov, ktorých odkoply ak to urobili podobným spôsobom ako sa tu správajú ku mne. nič som im neurobila a ani som ich nežiadala prispievať do mojej témy...

Slecna A.

nechajme ju! Je to strateny pripad, ktory ani keby dostal 100 navodov, nepochopi preco piseme, co piseme...Ktory keby bol trebars vo vztahu s tyranom, radsej sa necha mlatit, ako by s tym mala cosi urobit. Taka je ona a my to absolutne nezmenime. Je to presne ten typ dievcata "kde ma postavite, ja budem sediet". Predpokladajme, ze ma viac ako 20 rokov, ale emocionalna vyspelost je u nej na bode 0...Hodinu tu omiela to iste, ona fakt nechce pocut, ze robi cosi zle...ona len chce pocut, ako sa ma dalej pretvarovat. Mila Miruss, pretvaruj sa dalsich krasnych 6 rokov. Ale vedz, ze ti prajem, aby sa ti rozsvietilo...

miruss

Sejla bolo to tvoje rozhodnutie sem prísť, taktiež je to tvoje rozhodnutie odísť, ale spamovať moju tému nemusíš...

xxy

no sejla, nebavi ta to, lebo slecna nam tu omiela par hodin to iste dookola. je presne ten typ, co nechce riesit problem, len sa v tom utapat, ake to ma ona, chudera, moc tazke.

unknown89

och sejla ... klud :D neexistuje navod .. ale poradit jej troska mozme :) aj ked od chlapa si asi tazko zoberie radu :D

unknown89

povec mu to jednoducho a kratko ... napr. citim uz dlhsiu dobu ze k tebe necitim to co na zaciatku ... moje city k tebe ochladli ...mam ta strasne moc rada .. ale nelubim ta ... napriklad ?

Sejla

to snáď nemyslíš vážne, na to neexistuje návod, už ma táto téma nebaví, už nechcem byť zainteresovaná, off

Sejla

ja ti len radím naučiť sa byť k ľuďom, ktorých máš rada, úprimná a čestná, nie aby si robila a hovorila presne to, čo ti tu na fóre niekto nadiktuje. Buď aj trochu samostatná

unknown89

a co mu chces povedat ?? nezasluzi si snad urpimnost po tolkych rokoch ??? viem ze je to pre teba tazke ...skus to nejak krajsie povedat ... ale zasluzi si vediet pravdu ... davam mu tak rok kym sa z toho nedostane ... hold aj to sa stava .. nieje sam ...