Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?
Milujem ťa. A ty?
flegma lebo ty už dopredu vieš, že nie je možné aby som ho znova milovala...
miruss, moj najdlhsi vztah trval omnoho dlhsie ako spominanych 6 rokov, takze chapem velmi dobre...ak dokazes zit s vedomim, ze Tvoj partner vklada do vztahu cele svoje ja a Ty si pohodlna mu povedat, ze z Tvojej strany to tak uz nie je - ok aj tak ludia ziju. Potom ale neviem, co chces riesit.
miruss, vylozit karty na stol je to najdolezitejsie vo vztahu. nie zatlkat, ani klamat, to nevedie k nicomu. ak ho mas rada ako dobreho kamarata, poved mu to a kludne ako odpoved na milujem ta.
heh, no to je vtipne, ty mu nechces ublizit, ale ze mu uz ublizujes, to si neuvedomujes... len aby to tebe vyhovovalo
xxy teraz ho beriem ako dobrého kamaráta, ktorého nechcem stratiť. neobzerám sa po iných mužoch. stále dávam nášmu vzťahu nádej!
ale miruss, vsetci chapeme, ide o tvoju pohodlnost, toho chlapca mas ako poistku, kym nenajdes niekoho lepsieho a v tej chvili ho odkopnes. ide o to, ze nechces ostat sama. byt tebou, zamyslim sa nad tym, co robim.
no hej, ale potom by bol problem vyrieseny :DDD
xxy tak vidíš, že jej odpoveď je hlúpa...ak by mu to povedala tak by sa možno nato vykašlal a našiel si inú...
ms.x to neni žiadna výhovorka! milovala som ho...a teraz sa mi po takej dlhej dobe nechce začínať nový vzťah s niekým úplne cudzím. prešla som dlhú cestu a nechcem začínať znova od začiatku! človek, ktorý nemal vzťah takú dlhú dobu to samozrejme nepochopí...
miruss, jasne ze ho to nebude boliet, streli si pritom sampus od radosti