Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ťa. A ty?

Príspevok v téme: Milujem ťa. A ty?
miruss

Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?

megan005

bud nič a niejako odbočiť alebo ja viem... :)) prípadne povedz rovno že ho máš rada. Ale nieje dobré ostávať vo vzťahu v ktorom nevidíš budúcnosť, len preto že ti to tak vyhovuje. Raz to aj tak budeš musieť spraviť, alebo ostaneš s človekom s ktorým ostať nechceš. Zbytočne strácaš čas.

koniec sveta

milacik, ja som ti ziadnu odpoved nepisala.
ozaj, vazne chces do konca zivota premyslat o tom, co odpovies? To je vazne nahovno situacia.

miruss

koniec sveta taka odpoveď by ukončila vzťah. ja som povedala, že si zatiaľ nechcem hľadať niekoho iného...

xxy

si s niekym, koho nemilujes, nechces sa s nim rozist, ale ked ti on povie, ze ta miluje, ale ty mu to nemozes povedat, lebo ho nemilujes. a akoze co s takym vztahom chces robit? tak toho na vyber moc neni totizto

Cariboo

Neviem co si prestavujes pod pojmom MULUJEM ale ak ti s nim nie je dobre, potom nepomoze to natahovat. ak vam spolu je dobre, tak sa pokus v sebe zapalit vasen

miruss

flegma tak potom si asi veľmi necitlivý človek...uvedomuješ si ako tým človeku ublížiš keď niečo také povieš?