Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?
Milujem ťa. A ty?
no sejla, ked mu povie dakujem, tak to jej partnerovi ale voooobec nebude vrtat v hlave :D
koniec sveta možno sa nemôžeš ocitnúť v mojej situácii, ale môžeš sa ocitnúť v situácii, že s niekým začneš chodiť a máš toho človeka rada viac a viac. on ti povie, že ťa miluje, ale ty sa ešte necítiš na to, aby si povedala: milujem ťa. čo mu povieš?
AKÁ JE TÁ ODPOVEĎ NA: MILUJEM ŤA ak to ten druhý tak necíti, ale neskôr to tak cítiť môže???
koniec sveta, no co ty vies, ved kazdy druhy sa zamiluvava do druheho az pri vybere truhiel :D
mirus tak buď budeš ako 99% partnerov a odpovieš mu na to "aj ja ťa milujem" aj keď to nie je pravda, alebo mu môžeš hovoriť zakaždým "ďakujem" alebo si s ním sadneš a vyložíš karty na stôl a necháš ho, nech sa rozhodne. Inak hovoríš, že ste spolu 6 rokov... ako to bolo doteraz? Čo si mu na to hovorila? No poznám ľudí, ktorí zostávali s partnerom z podobnej ľútosti ako ty a neskôr ich začali podvádzať, alebo psychicky deptať. Nechápem tvoje rozhodnutie s ním zostať. Kvôli čomu?
ja sa v takej situacii nemozem ocitnut
nemám blízko do dôchodku :) môže mi niekto dať odpoveď na moju pôvodnú otázku, tak aby tá odpoveď neukončila vzťah?
koniec sveta čo by si povedala niekomu s kým by si chodila a ešte ho nemilovala a on by ti povedal, že ťa miluje?
ved preco chodia ludia do manzelskych poradni? preto aby im to klapalo aj po rokoch
tak si vyber: bud povies pravdu ,alebo sa odmlcis a zacnes v nom vidiet toho chalapa ktory si ta pred 6 rokmi ziskal. Nie je ani na skodu povedat pravdu, on by sa tiez viac snazil, a ozivilo by to vas vztah. Za pokus to stoji
miruss, preboha, ty mas kolko rokov? lebo ak fakt mas blizko do dochodku, potom sa oplati este cakat, ale ak nie, tak akoze neviem co riesis
Cariboo ja ťa čítam :) zaujíma ma čo mu na to mám povedať, keď mi povie, že ma miluje...