pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
jaaj a som sa vazila aj merala dnes po 2 tyzdnoch som si to zapisala a -3kg a z pasu islo konecne dolu celkovo tiez -3cm, len tuk na bokoch sa mi drzi ako kliest a stehna -2,5 :) no cvicim dalej, ale bavi ma to som z toho cela nadsena :D
Ahojte
metracek krasnu dovolenku prajem, aspon si oddychnes a nacerpas novu energiu :)
Helus tebe pekny dnik prajem.
Ja som vcera vecer bola s kamoskou na rychlej chodzi na hodinku a pol zhruba a ked som prisla domov som si uz len lahla a najedla a koniec :D, bolo to super a tolko ludi behalo, sportovalo, to potom cloveka aj motivuje, sme pokecali, nasmiali ani mi neprislo ze robim daky sport.
No a dnes budem varit obed zeleninovu polievocku a kuracie masko so sampionmi a zeleninkou :)
Ahooj Metracek tesim,sa bze ti ta dovolenka vysla.neboj nepriberies vela,ked budes s nami myslienkami,alebo vobec.A oddych potrebujes,ja sa idem pobalit,a mimo Ba,vecer sa ozvem.Na obed mam kapustu so sampionmi,velmi mi to chutilo vcera,asi to budem castejsie varievat..doschudnutia musketierky.
Ahojte dievcata tak ja tu nebudem tyzden idem na dovolenku zbohom moja vaha drzte mi palce nech moc nepriberem ale inclusiv to bude zabijak skusim vela zeleniny ale kolacom neodolam to musim vyskusat ved ked je to zaplatene ale budem sa snazit zdravo papat a vela plavat tak sa drzte vsetci ja sa vratim a podam hlasenie doschudnutia musketierky
ahojte baby Metracek vitaj v klube 68-cky.Ja si robim aj na zajtra dusenu kapustu so sampionmi+ varene zemiaky a varim aj vajicka.zajtzra idem prec tak si musim zo sebou nabrat obed,lebo idem na navstevu,a netusim co budu robit,a budem cely den mimo domu.Aj ked je to rodina,ale budu mat pochopenie,ze nemozem take co oni jedavaju,zahustovane,a mucne.Moja strava mi chuti,a dam aj im ochutnat,aby vedeli,co jedavaju celiatici.doschudnutia kocky.A hura do prace.
Carey, prave mi dosiel, sorry :-), uz mas odpisane
Carey, tak ty si uz uspesne zhodila a si na dobrej ceste, dostala si moj posledny e-mail?
ahojte, tak ja som mala teraz nejake vybavovacky, vcera som bola cvicit, zdravo papkam tak vsetko je tak ako ma byt :) dnes idem na obedy s babami, tak rozmyslam co zdrave si dam, inak presla ma uz chut na sladke :D
DOBRE rano dievcata,tak hura rano 68kg dala som si omeletu z 2 vajicok a cerealnu zemlu a kavicku pijem ,na obed zeleninka a syr a na veceru salamu sunkovu a zeleninu lebo vcera som mala jogurt na veceru ,ked sa upravy strava tak mi to ide a to na cvicenie akosi nemam cas stale cosi beham a vybavujem a vcera tak len 1 l vody som vypila dnes dam 2l dufam musim tak doschudnutia musketierky
NO dobre ranko všetkym MUŠKETIERKAM=JA DNES ŠKROVY DEŇ:Raň-kavička mineralka ,hrozno,ob-kapustova polievka s chlebom,potom zemiakovy šalat(bez majon.) no a k večeru zeleninovy šalat ochuteny jogurtom a ražny chlebik(ten s mliečnym kvasenim a so slneč.semienkami)takže doschudnutia kamošky.PA