pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte mne poskocila dnes vaha o pol kila dolu, mala som prazdniny od stredy do nedele a dost som toho zjedla aj cokoladu som si dala a predsa je na vahe ubytok. Ja sa vazim kazdy den, som tak zvyknuta.
Inac robim do pol druhej, nemam vela stresov ja som taky kludny clovek aj ked teraz som v skusobnej dobe.
rano mam ranajky, obed normalne v jedalni niekedy ani nedojem, a vecera sa snazim nieco zdrave a zeleninove.
Medzitym ovocie, zelenina sem tam nejaky jogurt. Od 15 teho sa stahujeme tak si budem hladat tam nejaku pohybovu aktivitu ktora by ma drzala, zatial chodim na dlhe prechadzky.
Dievcata,
ja som uz teraz zvedava ako to bude cez vianone sviatky. U nas sa strasne vela je. Muz ten moze toho zjest vela a pribera len velmi pomaly. Starsia dcera je ako by sme jej ani jest nedavali a pritom zje najviac a mladsia dcera je po mne. Vsetko co zje hned to na nej vidiet. Stale jej hovorim aby si z toho nic nerobila, ale viem ako ju to mrzi, ze ma zopar kg navyse. Je na vysokej skole ma dost ucenia a tak nechcem aby sa trapila este aj s tym kolko coho moze zjest. Hadam to nebude az take zle a ked skonci skolu moze sa dostat do formy.
Ahojte kocky, ved aj ja som uz vyskusala veladet, pomohla mi 90 dnova ale uz som toho objedena, ine som len vyskusala a nic z toho. Prípravky na chudnutie ani nie, max. caje a to nebolo az take strasne, aj do tohoto som vrazila spolu 8 eur no uvidim, vcera vecer som to vypil aa v pohode, len uvidim ci to nie je len oklamanie mysle a za par dni to uz nepostaci :) ja by som sa rada stravovala pravidelne , ale to sa pri mojej praci, kde robime 12-ky neda a to nie je vyhovorka, ked som doma tak to ide, ale v praci rano vypijem kavu a potom sa najem tak okolo 14:00 a to sa vyslovene nazerem a potom zase, ked mam nocnu tak okolo 02:00 pride hlad...:(takze u mna pravidelne stravovanie nehrozi a jediny ucinok chudnutia je nejest.
Jessical
nic si nerob z palacinok, ked vaha ide dole, niekedy sa dokonca hovori je je to aj treba, ze ked dame telu pocas diety nieco nezdrave sa tym viac nastartuje metabolizmus, lebo je pri diete po case lenivy :)
no ja sa postavim na vahu v nedelu rano, do vtedy sa budem snazit vydrzat aby som sa v nedelu potesila. Drzim palceeeee dokazeme to!!!:)
hanulka18
vitaj :)
Musim sa pochvalit uz som to dala dole na 95kg.
hanulka18
teraz sa dari chudnut... musim sa vsak priznat,ze na zaciatku mojho chudnutia bola dieta. Zaujala ma Dukanova dieta po par dnoch drzania som vsak zistila, ze mi nerobi dobre. Zblbol mi menzes a ja som sa zlakla,ze to zacinam mat problem s oblickami. Pretoze som jedla len dhude maso. Prestala som s dietou a zacala som sa stravovat 5x denne zdravsie. Obmedzila som tuky, sladkosti a pijem vela vody. Pomalicky to ide dole a som spokojna. Hovorim si, ze cim to pojde pomalsie tym lepsie. Nevrati sa to dufam spat.
Jessica,
moja váha je 97 kg pri výške 174 cm
a vek 49 rokov.
Budúci rok má čaká 50 tak chcem so sebou čosi urobiť.
Najhoršie je vydržať, tých začiatkov s chudnutím bolo už niekoľko.
Ako sa Ti darí v chudnutí
mir0slava
ako pokracujes v chudnuti? Dari sa? Uz si tu dlhsie nebola. Tak som zvedava na Tvoje vysledky.
Dievcata, vcera som zjedla viac sladkeho ako by som chcela. Dedko upiekol kolac a tak som neodolala jeden kusok si zobrat. Avsak dcera si potom vymyslela aby som spravila palacinky a tak som zjedla este aj 3ks palacinky. Nebola plnena ako mam rada ale aj tak toho bolo dost. To som zjedla asi o 17hodine a vecer som si dala uz len jablcko. Cudovala som sa rano na vahe, ze aj tak isla dole a nie o par dekov hore. Je to dobre... Aj teraz som si zala asi 2lyzice ryze, na to jogurt nizkotucny s ovsen. otrubami a trosku toho vcerajsieho kolaca s kavou. Myslim, ze na veceru uz len malu porciu suchej ryze s rajcinami. Musim jest nieco aj neskor, pretoze ked nejem nemozem zaspat tak mi je strasne stale zima.
bisobela
ja som uz vyskusala rozne pripravky na chudnutie a nic mi nepomohlo. Z niektorych som dokonca priberala a to sa aj manzel tak nahneval, ze mi drahe kvapky hodil do kosa. Mala som rozne maste, tabletky a kvapky... vela penazi som do toho dala a ziaden dlhodoby vysledok. Dufam, ze Ti to pomoze a neuskodi... drzim paste.
hanulka18
vitaj. Ak sa smniem spytat kolko mas rokov a aku mas vysku a vahu? O mne si precitas v predoslich prispevkoch.