pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Jessical môžem potvrdiť. Nečítala som ju celú a bolo to asi pred desiatimi rokmi. Vtedy som ešte nepotrebovala chudnúť :). Boli sme na návšteve a naša hostiteľka ju mala na stole (mám pocit, že to boli dve časti). Začala som si v nej listovať a nemohli ma od nej odtrhnúť.
Moja dcera sa dala chudnut s knihou od E.Shipeky. Ta kniha je fantasticky napisana uz som sa dlho tak nepobavila ako pri tej knihe.
Precitajte si ju... je to o nas a pre nas.
Ahojte dievcata,ja mam za sebou ranajky jablko+ pomaranc.A pitny rezim kava+ zeleny caj+ voda.A idem studovat Mira Veseleho,to jeho stravovanie,to sa mi vidi,ako najlepsia cesta,a nie diety drzat.inac kamoska ma nahovara na HERBALAJF.ale ja som uz mala a schudla som,ale ked som presla na inu stravu a nie prepchavanie,tak som nabrala naspet.baby prajem vam pekny den.
BABY POZNATE STRANKU MIRA VESELEHO CHUDNUTIE-AKO.JE TAM VELMI DOBRE CITANIE,A AKO PISE O DIETACH TAK AJ PRAVDIVE,ZDRAVA RACIONALNA STRAVA JE ZAKLAD PRI CHUDNUTI,A UDRZANI POSTAVY.
Ahojte baby ja si idem ponatahovat na karimatku svoje svaly,uz ma boli cely chrbat,z lezenia.Inac ked clovek zhresi jeden den,netreba to brat tragicky,dalsi den sa ide dalej.
Caute baby. Držim vam všetkym palce. Chudnem 5tyždnov a schudla som 4kg. No dnes som zhrešila troška :D Dala som si.. smotanovu tortu s piškotami a teraz pred 15min vypražany kuraci rezeň a završila som to sojovou tyčinkou :Dviem je to nedisciplinovane:( tymto chcem povedať,že aj ked občas zhrešite..vobec to nevadí..vychutnajte si to! tym nemyslim,že hocikedy,ked mate chuť na zakusok chodte do cukrarne:D avšak zajtra normalne pokračujem v zdravom stravovani,predsa jedeň deň nemože zničiť styl mojho stravovani o ktory sa tak snažim :) len som chcela niečim prispieť ,dufam,že manevyhrešite:))) pa
ahojte kocky,ajulka to cvicenie hula hoop to je vlastne cvicenie s obrucou to moze byt super dobry cvik na brusko,helus ja zeleninu varenu nelubim mrkvu hej ale ostatne nie ale vyskusam to zajtra navarit chcela som si spravit fliacky kapustne namiesto toho ale vyskusam teda ten kalerab clovek nikdy nevie,take uprsane pocasie ani nos som von nevystrcila akurat co som bola psika vyvencit uz aby bolo teplejsie ale aspon mam cas na zhadzovanie kil,tak ahojte kocky a drzime sa
Ahojte babulky,drzim nam palceky a nech to ide dole.
Metracek tie cestoviny s karelabom,su fakt dobre,ja som ich raz robila dcere a vnucke,a oni to chvalili.Ja som si ich robievala pri delennej strave na sacharidovy den.
ahojte dievcence,je to skvele ze sa ti ajulka tak dari tak len pokracuj,helus ty este oddychuj aby sa ti to nevratilo,citam co jedavate tak ked budem mat 90 dnovku budem sa inspirovat,ta macingova je na mna dost vcera som namiesto struckov si dala spenat aj dnes s vajickom este dnes cviklovy salat ale ten borsc sa mi pre samu nachce zajtra varittak si to dam v tyzdni a vyskusam tu cestovinu s kalerabom to som teda zvedava to mam mat zajtra na obed potom podam hlasenie,troska si to vymienam ale tak to v zivote uz chodi,tak by som sa rada odvazila ale vydrzim az na koniec inac ked zvladnem ten 2 tyzden od tej macingovej tak to bude riadny uspech potom su tam uz lepsie jedla ale vydrzim tak ahojte dievcence a do schudnutia
S Waleri sme 90dňovú začali spolu s odstupom jedného dňa. Dnes mám bielkovinový deň, takže kuracia polievočka s mäskom.
Môj stroj, niečo ako orbitrek, dlho len postával a nedal sa použiť ani ako vešiak. Ale to (ten?) hula-hop ma oslovilo. Potrebujem spevniť aj chrbtové svalstvo (okrem iného).
Na ovocné raňajky som si už zvykla aj ja. Som človek, ktorý raňajky nevypúšťal a nestačila mi len kávička.
Deň bez čerstvého rožka s masielkom bol pre mňa tabu. Stále sa mi naň zbiehajú slinky. Možno si potom... občas doprajem. :o))