pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte,nedami dievcence tak ja uz mam bmi normalnu uz ziadna nadvaha to ma potesilo a akurat som docvicila brusaky a za tym pol litra vody s citronom inac ja som z tej macingovej po 10 dnoch nedala ani v centimetroch nikde dole ale to pride som o tom presvedcena len na to treba casa ty ajulka napises o kolko si schudla za tych 28 dni lebo na vodovy den by si sa mala odvazit ja som tvtedy po mesiaci vzdala a poviem vam pravdu chudla som z tej 90 dnovky vyborne ale myslela som si ked si dam tu ocistnu od macingovej ze dam kila dole rychlejsie a tak mi treba ked som bola nedockava ale kdo caka ten sa docka a ked pridam to cvicenie to by bol cert v tom aby som tie kila nezdolala tak do skoreho pisania vzdy sa na vas tesim co mate noveho ahojte
ahojte dievcata,tak ja som sa rano odvazila a ani deko som s tou macingovou neschudla dnes 10 den nevadi raz idu kila dole inokedy stoja,ina tie fliacky z dusenym kalerabom su super lepsie ako z kapustou uz som si dala 2 krat,ale zacala som cvicit brusaky rotana a fakt som zacala viacej pit tie 2litre treba najmenej,nevzdam sa ani za svet ja tie 4kg dam dole aj ked neskorsie ale predsa nevzdam sa ked mi to bude ako dlho trvat,tak dievcence ahojte a doschudnutia
Ahojte dievcata,
Ajulka zabojuj,u mna vodicka v piatok,ale neuvazovala som,ze by som vynechala,mozno si ju troska ochutim citronikom,alebo stavou,ale iba minimalne ak bude kriza,no uvidim,ale asi vyskusaj.
Drzim palce!!!!!!!!
No a moc sem nechodim,dali sme sa do prerabania v byte,tak nie vzdy mozem byt na internete.
Drzte sa,nech sa len dari po vodnom dni mrknem a dam vediet.
pa
Ahojte dievcata moje,tak ti stranku chudnutie kiga poznam,a veru ju oporasim s receptikmi,su tam zdrave jedla a hlavne na 90 dnovu.Inac moja kolegina ked mala 90 dnovku,tak vodny den si nedavala,nezvladla ho.Vzdy si vtedy davala ovocie cely den.Metracek zajtra si uvarim ten . borsc.Na dnes mam polievku zelerovu+varene zemiaky s dusenou zeleninou.Doschudnutia bojovnicky.
Ahojte žienky,
ja mám dnes veľkú dilemu. Rozhodujem sa ako naložím so zajtrajším prvým vodovým dňom. Neviem, či ho úplne nevypustím, alebo skúsim aspoň zabojovať.
Ináč, ak chcete pár receptov, nakuknite na Chudnime.kiga.sk. Fórum som našla pred pár dňami a už ma inšpirovali k množstvu obedíkov.
ahojte dievcata,tak ten borsc fakt vyborny spenila som si cibulku a cesnak potom dala nastruhanu zeleninu 2 mrkvy velke 1 petrzlen 1 kalerab 1pcr papriku nakrajanu na drobno zeler ,rasca,korenie nove,mlete,bobkovy list,sol mletu sladku cer.papriku 1l vody a takto som to dusila potom sup zavaranu cviklu7dcl pohar doliala vodu a varila dosolila ak treba 5lyzic kecupu ale ma ist pretlak ak treba lyzicu octu povarime a spapame mnam,cviklovy salat mnam od kedy mam na rano struhane 1 jablko 1 mrkvu 1 caj.lyz.medu a par hrozienok ja fakt nemam chut na sladke skuste dievcata a dajte dake dobre tipy co ste vyskusali doschudnutia a docvicenia
Ahojte chudnuce babulky.Ja som robila tu celerovu polievku,a fakt dobra,uvarila som si k nej vajicko.
Metracek vidim,ze ti jedla chutia od macingovej,aj mne a velmi casto ich teraz robievam.zajtra si idem na veceru urobit cviklovy salat+ syr.len ja teraz nemam pohyb,tak zatial len strava.Ale ziadne sladkosti nejedavam,ked bude chut velika,tak orechy+biely jogurt+ lyzicku medu.Alebo len hrst orechov.Metracek normalne si ma nastartovala s tym borscom,mam doma aj surovu cviklu.Doschudnutia dievcata.
ahojte dievcata,ja si myslim ze my co sme tu sme uz od teorie presli aj k praxi a to kladne,ja keby nebolo macingovej tak nikdy neuvarim borsc a mnam aj manzelovi velmi chutil a tie cestoviny s kalerabom som spravila ako fliacky kapustne ale kedze ja ich robim na sladko tak aj ten kalerab som tak spravila akurat som ich dojedla mnam,zajtra si dam este borsc a na veceru si udusim mrkvu mne ta dusena zelenina zacala viac chutit ako surova ale budem to kombinovat,este vyskusam cez vikend tie zelerove hranolky s kuracim maskom potom zas z rybkou a nehnevajte sa na mna asi tu macingovu ukoncim ale z chudnutim neprestanem zacnem si uz len zdravo varit raz z 90 dnovej inokedy od macingovej a potom podla seba v ramci zdravej stravy a podla mna o toto slo aby som nedietovala ale sa zdravo stravovala da sa to a velmi mi to chuti ale prisla som na to ze musim pridat aj cvicenie a to bez vynimky kazdy den doformujem si postavu lebo dnes bolo poobede ako na jar tesi ma to ze som zacala tak skoro s chudnutim,tak dievcata pokracujeme v zdravom stravovani a tak teda doschudnutia
Ahojte baby
metracek teoriu mame vsetky dobru,len ta prax je zla.ja som dnes mala uvarene zemiaky v supke,a potom zapecene v trube.Dobrota to bola velika.A na olovrant bude biely jogurt a vecera celerova polievka.Ale zajtrajsie ranajky su macingovske,a obed-struky+vajicko.Metracek ja pijem aj v noci,ked sa zobudim ,pitny rezim mam okolo 3 litrov denne,a je to v poslednom case cista voda,caj zriedkavo,uz ho nemozem ani citit.Doschudnutia dievcata.
ahojte dievcata,helus kava nie je pitny rezim ale to len tak na okraj,jessical ja mam tiez od shipeky knizku aj cd a cvicievala som pri nom bolo to fakt dobre inac ja si tiez rada precitam o chudnuti ale teoriu dievcata tu mame nastudovanu vsetky horsie to byva v praxi ja sa uz budem strvovat len zdravo ja si uz tie shodene kila nechcem nabrat,ked som dcere povedala co jedavam v tej macingovej diete tak sa smiala a nazvala to ze je to strava pre zajaca no nevadi zasmiala som sa ale obohatilo ma to prvy raz v zivote som dnes navarila borsc a super zajtra budem mat na obed takze vydrzime,chcela som ist na cvicenie a kedze su prazdniny tak sa necvici som bola nahnevana lepsie sa cvici v kolektive zajtra si zacvicim doma tak aojte kocky a doschudnutia