pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ďakujem Waleri, také ovácie.. :)
Neboj, pri takej prerábke bytu nebudeš mať kedy myslieť na vodový deň...
Zajtra daj vedieť.
Ja som po obede (špenát, vajíčka a zaklincovala som to tvarohovým jogurtom) a teším sa na kávičku.
Ajulka,
-uzasne
-skvele
-nadherne
blahozelam moc,moc,krasny uspech,tak som rada,fakt, tesim sa s Tebou.:-)
Vcera som si isla oskusat nohavice,ktore som na seba nenavliekla,neslo to, ale vcera,som ich dokonca zapla,sice!!! chce to este par kg aby boli nositelne uplne,ale pocit to bol skvelyyy,ako dnes pri Tvojich 6-tich kg.
Ja dnes vodickujem,zatial to ide,rano som si uvarila caj,bola mi tak nejak zimuska, no snad som spravne motivovana aj tvojim ubytkom aj mojimi nohavicami.
Rano sa odvazim a dam vediet.
Este raz Ajulik supeeeeeeeeer a dnes dobru chut k jedlu.
Ustnu vodu vyskusam,dobry typ a ked este aj ucinny tak budem vyplachovat o 106.
Moc zdravim.
Helus a Metracek uz ste rozhodnute!!!!
Ahojte kočky,
tak včerajší vodový deň som zvládla napodiv úplne hladko. Padlo min.4litre vody, už som to nestíhala rátať... a z ústnej vody odbudlo viac ako inokedy. Vypláchnutie úst mi pomáha proti chúťkam (je to trik od Bukovského). Mám povysávané, opraté, vyžehlené, poliate kvety, utretý prach... (aby som nemyslela na jedlo).
Dnes čaká voda Waleri. Drž sa žienka, zvládneš to! Ďakujem za nakopnutie, bez tvojej motivácie by som to asi ani neskúsila.
ááá....štatistika: 30.deň... - 6kg!
(ostávajú ešte 4kg!)
ahojte babulky tak moj 1 den sa zacal.Mam za sebou pomarance a uz asi 1 liter vody v sebe aj kavu+ zeleny cajik.verim ze sa nam bude darit,ide pomalu jar,a vtedy sa chudne lepsie.Aj sportovat sa da,a to nam pomoze v zhadzovani kileciek.ja knihu doma nemam ,ale na tej stranjke kiga jee kopec uzasnych receptikov.Tak doschudnutia dievcence.
helus jasne vecera je bez bujonu a bez rozka k tomu 2litre vody a pridajte si par brusakov zajtra popiseme co a ako doschudnutia pozeram v telke najprisnejsi rodicia je to celkom dobre a cez reklamu dam este rotanu a na stole mam pol litra citronovej vody a pekny den za mnou tak ahojte
Ahoj metracek tesim sa s tebou.Rano 2 pomarance,obed omeleta z fazulovymi luskami+ bujin+ grahamovy rohlik,a vecera to istze,len bez rozka a bujonu.doschudnutia baby.
tak dievcence uz sa tesim na nase chudnutie,rano sa odvazim a odmeram pas boky a stehna som zvedava a ked neschudnem tak aspon nepriberiem ,tak narano voda a ovocie,kuriatko a zelerove hranolky vyvar zeleninovy to bude pol bujonu a grahamovy roztek na veceru polovicu z obeda mam este udusenu mrkvu dam si aj tu tak ahojte a doschudnutia
jeej ako som rada ze si sem kukla,tak od zajtra aspon budeme 3 gracie,aj ked my ideme od zaciatku,ale nevadi.tesim sa ze sa budeme podporovat a budeme sa inspirovat na kiga nstranke s receptami,oni su fakt dobre jedla tam,doschudnutia dievcence.
dobre helus moze byt tak od zajtra ten bielkovinovy den uz sa tesim doshudnutia
Ahoj metracek nev iem ci este dnes sem kuknes ja som schopna aj od zajtra ist na 90 este tu kuknem ajulka ma zajtra bielkoviny tak by sme mali rovnaky den.ten borsc som nevarila lebo este som dojedala co som mala navarene