pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Metracek na som krpata,mam len 160 cm.zajtra idem cez vychadzky ku dcere,tak ju skusim nahovorit na 90 tku.Inac dnes sme boli v knihkupectve,a kukla som ci nemaju 90 dnovku,a ani jednu knihu nemali.ale nevadi,receptob je na nete dost,a mame aj vlastnu fantaziu.Inac dnes som kupila jahody v tescutak zajtra mam na ranajky,uz som davno nemala,v lete posledny krat z mojej zahradky malej.uz sa tesim,ako budem sadit a okopavat,a potom zavarat.uz aby som mala vlastne cukety. dobru nocku musketierky vam prajem.
ahojte ,HELUS prave naopak my ideme na to dobre akurat som docitala nieco o chudnuti a kazali aby sme si aspon citali na fore a este lepsie ked sa priamo zapajame do diskusie ta psychicka podpora je fantasticka o tom to je ze clovek nie je sam a ma motivaciu a podporu niektori chlapi by to nepochopili oni tiez maju svoje chlapske debaty ,ty mas 70 kg super pri akej vyske ozaj nech sa prida k nam aj tvoja dcera do septembra je daleko tie kila by mohla dat dole aj moja dcera ma viac kil ako ja my sme tiez spolu zacali chudnut ale odisla prec ale ked sa vrati tak pokracujeme spolu v tej 90 dnovke tak musketierky do schudnutia
Baby to oslovenie,musketierky sa mi velmi paci.keby tak priatel vedel,o com si tu pisem,tak by krutil hlavou,a poslal by ma k psychiatrovi asi.
Metracek diky za tip na cibulovy salatik.Aj ja idem v septembri,alebo v oktobri na dcerinu svadbu.A viem si predstavit,ze svadobna mati bude vyzerat lepsie ako nevesta.Dcera ma 86 kil,a ja 70.Dost rozdiel,dnes som bola s dcerou na nakupe oblecenia,a viem,ze ma obchod jedna znama,tak som ju isla len pozdravit,a ona ze kto to je a ostala prekvapena,ze dcera,ona ju pozna,chudu so 60 kilami.Ale ona stale rozprava,ze musi schudnut,a stale nic,aj dnes boli z vnuckou na mekaci,tak takto nikdy neschudne.
aholte musketierky,tak zajtra skrobovy den ja budem mat v zeleninovom bujone uvarim mrkvu a sojove kocky potom dam dusit ryzu a zalejem s tym zeleninovym vyvarom a nakoniec do udusenej ryze zamiesam mrkvu,sokove kocky a kukuricu z konzervy take rizotko si spravim HELUS skus si spravit cibulovy salat a pridaj si tam nakrajane kysle uhorky je to super ked si budes robit sladko kysly nalev sprav si ho do teplej vody mam to od mojho otca je to tak lepsie vyskusaj ak chces,alebo kolozvarska kapusta rodine z masom a nakraj pre seba si dajte len kyslu kapustu z ryzou mam to odskusane aj to je super,AJULKAja mam vidinu tiez novych siat mame ist v lete na svadbu uz sa tesim a v pondelok sa tesim na kadernicku nech sa omladim a ked schudnem tie 4kg hned si dam usit 2 sukne aj nohavice co som minule nezapla nosim teraz v pohode nebudem si predsa kupovat kvoli nekontrolovanemu jedlu saty ako nosila ala pugacevova schudnem obleciem co mam v skrini a nove veci si dokupim tak musketierky do schudnutia
AHOJ AJULKA JA MAM NA ZAJTRA ZEMIAKY NA PAPRIKE+ KYSLU UHORKU.SALAT K TOMU NEJAKO NEMUSIM,ALE VIEM KED KOLEGINA JU DRZALA,TAK TOTO JEDAVALA.
Ďakujem "MUŠKETIERKY" moje,
aj ja sa vytešujem. To najhoršie mám za sebou a vidina nových riflí nepustí...
Už viete čo varíte zajtra? Nechám sa inšpirovať...
Ajulka prijmi moju srdecnu gratulaciu.tesim sa s tebou,ani nevies ako.noo moja rodina,ani priatel nevie,ze som zacala 90 dnovku,potom ked si vsimnu,ubytok spekov,vyjdem na povrch.Ale uz nikdy nechcem byt ako pred rokmi zo 100 kilami.A dnesny den sa pomalu konci,a ja som cela natesen a,ze sme tu takto.Aj ked sa nepozname,ale som rada,ze vas mam,a ze si takto piseme.Prajem vam dievcata pekny zvysok vecera,a este krajsi vikend.
ahoj dievcata,akosi mi to nedalo a pozrela som si stranky od zaciatku prisla som na to ze som t zostala JA,HELUS,WALERI,AJULKA ale kde je JESSICAL ved ta tu bola od uplneho zaciatku sice pisala ze riesi nejake veci ale od vtedy tu nebola dufam ze nic vazne,ale my dievcata musime vydrzat tak ahojte
ahojte dievcata Ajulka super,super,super ja som tiez tak dala po mesiaci dole 6kg len som presla na macingovu a nic ale naucila som sa nove jedla tie zelerove hranolky dnes super a pritom to je zelenina k tomu kuriatku vyborne ano waleri sme s HELUS rozhodnute dnes mame 1.den 90 dnovej diety pridavame sa k AJULKE a tentoraz to potiahnem cele 3 meiace ved mam na to super kamosky baby ved my sme tu jak styri musketierky je to uzasne jak sme od seba vzdialene a predsa ako blizko vidite aj kila mozu ludi zblizovat takze do schudnutia dievcata prajem krasny den