Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

jessical ahoj dlho si tu nebola vies ja som tiez za tu vysoku skolu nase deti sa narobia este dost tak ked su mlady tak nech studuju a nevyhovaraj sa ze ked su problemy ze sa budes prejedat napi sa vody ale nechcem ta karhat to ja v dobrom ja som sa tiez vyhovarala na stitnu zlazu a ono to je vzdy len a len o jedle prijem vydaj a pohyb tak ti prajem pevnu volu pokracujeme dievcata v plnom nasadeni

metracek

den uhlohydratov varene cestoviny s roznymi zel.omackami,ochutene koreninami a bylinkami alebo pizzu s paradaj.omackou,mozeme mat na veceru slane pecivo z nekysnuteho cesta,napr.pracliky,slane pagace mozu byt aj palacinky samozrejme bez vajec a mlieka,k jedalnemu listku patria este pohanka jacmen,prosoa obilniny ale aj sladky kolac a 1 tablicka horkej cokolady ozaj robili ste uz niektora tie palacinky ak ano napiste ako presny pomer tak ahojte kamosky

metracek

ahoj AJULKA v skrobovy den mozeme jest fazulu,hrach,soju,cicer,ryzu alebo zemiaky vsetko musi byt udusene alebo uvarene na co najmensom mnozstve tuku k tomu jeden krajec chleba ,salat z rozlicnych druhov zeleniny a rozne zeleninove privarky mat po ruke zel.vyvar alebo zel.kocku bujonu vecera rovnaka ale v mensom mnozstve ale bez chleba to mam este vypisane na papieri ked som nemala kupenu knizku dcera mi to vtedy popisala na papier teraz som knizku pozicala tak mam len ten papier neboj ja som za 30 dni schudla vtedy tiez 6 kg kludne si take rizoto sprav idem este skontrolovat pravopis lebo ja si to odoslem a necitam si to po sebe ale o tomto to tu neni nie sme jazykovedneho institutu tak ahojte musketierky a do schudnutia

Ajulka

...tak predsa tu nie sme samé... bacha, kontrolujú nám pravopis... :))

Waleri veľká gratulááácia!!!

Dnes sa ma manžel pýtal ako dlho ešte budem držať túto diétu...

Metráček, dnes som si kúpila sójové kocky, chcela som si dať na obed s ryžou. Až doma som si všimla na obale zloženie: bielkoviny 49%,... Nepatria teda do bielkovinového dňa? Teraz neviem...

JessicaI

Ahojte,

je krasny slnecny den a tak znesiem aj to ze dnes bolo na vahe 96,1kg.
Viem prehanam to a neviem sa nakopnut. Hadam to slniecko pomoze...
Od polovice marca budem mat dost pohybu pretoze zacinam s druhou pracou. Budem este po mojej praci chodit po meste a opisovat plynomery. U nas je teraz trosku dusno. Dcera sa rozhodla prerusit studium na VS a ist do zahranicia pracovat ako au-pair s cim manzel nesuhlasi. Hneva sa na mna, ze ju v tom podporujem. Uvidime ako to vsetko dopadne... dufam, ze nebudem mat take nervy, ze priberiem aj to co som uz schudla.

Dievcata prajem Vam prijemne chudnutie a gratulujem k doterajsim krasnym vysledkom.

Helus

mertacek jeej dnes krasne slnecno,a ja uz 3 tyzdne prosim syna,nech mi dovezie bicikel,ale furt nema na mna cas,ale tento vikend ho musim mat doma.na frajerku,ma a na mna nie,my mame auto,ale do nasho sa nezmesti.Ked bude bicikel,tak to pojde lahsie dole,chyba mi pohyb,aj to citim na sebe.inac idem si vyskusat rifle,co som si kupila v lete,ako som na tom.Pekny den vam prajem,a idem varit.

metracek

krasne slnecne dobre ranko musketierky,WALERI super,super,super,sme vsetky fantasticke ide nam to spolu vyborne ja som rano 3dcl vody mineola a jablcko kavicka a za tym bude vodicka tak sa pije kava v nobl podnikoch,varim si tie sojove platky do toho rizota chcela som aj okna umyt ale necham to az na velku noc pozehlim najem sa a hajde zo psikom na prechadzku tak vam prajem pekny den a do schudnutia

Helus

dobre slnecne ranko nam musketierky prajem.
Waleri prijmi moju moju gratulaciu,fakt sa velmi tesim,s tvojho ubytku.ja mam na stoliku kavu+ zeleny caj+vodu s citronom+ cistu vodu 1/2 litrak.idem sa pomaly pustit do upratovania,idem prezliect postele,a varit-priatelovi zemiakovu kasu+ rezne,aj na zajtra.Ja mam svoje jedlo,uz 4 roky takto varim na dvojmo.A poobede hura na prechadzku,tesim sa pocasie praje.

walari

ahojte dievcata,

tak ranne vazenie

ranna kava s mlieckom - vytuzena, aj ked nie som kavickarka,tak sa na nu tesim a rozvoniava

tak to podstatne

- od.1.2. do 2.3. - 5,8 kg tesim sa a pokracujem,dalsie vazenie si urobim az po druhom vodnom dni,nech to je napinavejsie,.

A konecne krajsie pocasie a viac pohybu, slniecko je fajn,dlhsie dni,no idealne podmienky, tak nechudni.:-)

Drzim Vam vsetkym palce,myslim na Vas a nech sa nam dari,plnou parou vpred.

S pozdravom DOSCHUDNUTIA

(do schudnutia sa pise takto),ale pozdrav je o inom,no nie????

pa