pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
no tak kocky neviem,ale co som studovala na nete,tak sojove maso sa radi medzi uhlohydraty,obsahuje bielkoviny.Inac aj kolegina,ked mala delennu stravu,tak kocky jedavala v chlebovom dni.aj soju,a ine vyrobky zo soje.
ahojte jessical ty vies najlepsie co je pre tvoju dceru najlepsie tak nech jej to vyjde a ta soja ja neviem ja uz som to zjedla v rizote ale do buducna dajte niekdo vediet co budete mat zajtra kocky ja asi spagety este uvidim tak do schudnutia
Kika5 dakujem za tip na to stiahnutie.Ja som neni urazlivy typ,a ked tak,tak jednym uchom dovnutra,a druhym hned von.noo ja skusim dnes slapat len 10 m,inut,stale ma to boli pod tym lavym rebrom,uz som z toho na nervy,co to skutocne moze byt.
Kika5 radi ta prijmeme medzi seba,zacni aj ty prisievat.Doschudnutia musketierky.
Metráček, mala som na mysli či nie je rozdiel medzi sójovým mäskom (spomínala si plátky a ja som kúpila sójové kocky ) a sójou ako takou. Sója padá medzi uhlohydráty ale aj sójové kocky s podielom 49%bielkoviny? Poradíte niekto nech mám dušičku na mieste? :))
metracek
ja viem, ze vysoka skola je potrebna v dnesnej dobe, ale stalo sa, ze moja dcera si ju nevybrala zrovna najlepsie a nezvlada ju tak ako by mala. V skole mala vzdy vyborne znamky, ale malo ju naucili na strednej anglictinu a teraz ked ju ma studovat zistila, ze nevie ani co profesorka od nich chce a o com rozprava. Preto sa rozhodla ist na rok sa naucit anglictinu aby tu skolu mala sancu spravit. Inak to doteraz vyzeralo tak ze z toho scvokatie a vysoku aj tak nedokonci. Mozno jej to pomoze aj v buducnodti rychlejsie si najst zamestnanie ked bude vediet anglicky. Chapem aj manzela boji sa o nu vsak aj ja sa bojim ale vybrala si to sama a ja jej nechcem hadzat v jej rozhodnuti polena pod nohy a stazovat jej to.
Helus, aby si nebola urazená, že som ti opravila pravopis, tak ti poradím, že knižku 90 dňová rozlišovacia diéta si môžeš stiahnuť zo stránky uložto.cz. Ináč ja si vás rada čítam aj ked sa nezapájam do príspevkov a tiež celý svoj život chudnem. Aj teraz som držala týždeň mačingovú a okrem toho chodím cvičiť 3 krát do týždňa. Za dva týždne som zhodila 3 kg, ale musela som všetko prerušiť pretože som chorá, beriem antibiotiká a aj cvičenie som musela zrušiť. Ešte nie som celkom fit, ale neskôr budem pokračovať v diéte aj v cvičení. Ináč som aj ja držala 90 dňovú diétu a podarilo sa mi s ňou za mesiac zhodiť 8 kg. Držím vám všetkým chudnúcim palce. Budem si vás pravidelne ďalej čítať.
HELUS ja mam prvy diel tej 90 dnovky ale uz vysiel aj druhy diel z receptami tak tiez uvazujem ze si ju kupim ale uvidim ake su tam recepty lebo ked vie clovek zaklad ze co ma jest z toho prveho dielu tak tie receptiky si povymyslame aj sami v ramci pravidiel ale prvy diel si kup je fakt dobry ja uz mam dotlac 4 vydanie toho prveho dielu ahoj
metracek pohanku a krupy pouzivam casto v mojom jedalnicku,tak nabuduce si vymyslim nieco z nich.Skoda,ze nemam knihu,asi sa pojdem pozriet do knihkupectva zajtra vramci vychadzky.
HELUS mnam puding ved ja som nam uplne zabudla a ten zajtra mozme aj ja spravim sebe aj manzelovi dojedla som to rizoto uf ale som najedena a mam pol litra caju a potom idem na tu prechadzku polovicku vecere zacvicim a pol litra citronovej vody ja mam steper asi dam 15 minut na nom a rotana ide nam to musketierky a do schudnutia
jeej dievcata ani som si nevsimla,ze som s takou hrubkou napisala,ale necitam po sebe co napisem to je pravda.Ale uz sa mi rozobera bicykel,a za chvilu ho mam tu u mna,hurrra.ja zajtra mam cestovinu+ zeleninovy privarok k tomu,a vecera mude puding,varim priatelovi,tak aj ja si dam.Doschudnutia muskatierky.