Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Ahojte kočky,
na obed bola nakoniec celozrnná bageta s horčicou a kopcom zeleniny. Už sa mi nechcelo variť naviac jedlo aj pre mňa. Obdivujem vás keď vám nevadí variť zvlášť pre seba, zvlášť pre ostatnú rodinku. Ešte som to úplne nezvládla, možno časom. Hlavne ak varím moje obľúbené, zakázané jedlo. Je to veľké pokušenie a skúška pevnej vôle. Nakoniec keď som všetkých nakŕmila, umyla riad a sadla si k svojej bagetke môj synátor zahlásil: Mňááám, Ty sa máááš, takú dobrotuúú...

Na večeru som zamiesila cesto na mrkvové rožteky. Budem plniť lekvárom a makovou plnkou...

Helus

Ahoj metracek aj mne ten bicykel velmi bude zavadrat,ale nevadi,nech si priatel zvyka vedla neho je este susiak s pradlom,tak ten dneska uz zlikvidujem,a bude miesta dost.ja si idem uvrit cajik pu-er nieco teple sa mi ziada.baby drzme sa.

metracek

dobre rano dievcata,tak ja 3dcl vody ako kazde rano,1 velky grep,kavicka a zase vodicka spravim ete brusaky hned teraz rano co budem cakat do vecera a rotana na steperi som ani nebola lebo ked som skusila rozbolelo ma koleno steper mam doma uz davno manzel mi ho kupil namiesto bicykla aby to doma menej zavadzalo,poobede budem mat spagety tak prajem krasnu slnecnu nedelu ahojte

waleri

Ahojte dievcata,

dakujem Vam za prejavenu radost a pokracujeme dalej.

moc zdravim a prajem prijemny,slnecny den a co najmenej prehreskov a tie vsetky osobne starosti nech zvladneme tiez, to je boj, ako s kilami.

Jessical skore nakopnutie prajem.

pa a myslim na Vas

Helus

Dobre slnecne ranko musketierky moje.Ja pijem prave kavicku,a mam tu zase oplno hrncekov a poharov s pitnym rezimom.aLE JA RANO VZDY MAM SVOJ PITNY REZIM.IDEM SA TROCHU VENOVAT DOMACNOSTI,A POOBEDE HURA VON.pEKNY DEN VAM PRAJEM KOCKY.

Helus

jeej metracek zabudla som bicykel mam doma uz od 12 tej,a veru 15 minut som uz slapala na nom,priatel sa rehotal,ze on by nevydrzal ani 5 minut.Kazdy den si budem pridavat predsa som po chorobe,a este ta bolest tam je tak nemozem sa namahat.

Helus

Metracek ja budem mat zajtra cestovinu+zeleninovy privarok,bez zahustenia samozrejme.Ale aj tip na sladke jedlo na buduce som obkukala,na nase uhlohydraty,uvarena cestovina+ opiect struhanku+ osladit medom to bolo na tej kiga,aj ked ta struhanka mi tam nejako nesedi.Doschudnutia musketierky.

metracek

AJULKA pozerala som na internete stranku tiez z tohto fora co sa tyka 90 dnovej diety bolo to z roku 2009 aj tam mali problem kde zaradit soju ale ked zajtra bude UH den tiez je na veceru torta a tam mozu byt vajcia aj mlieko no co uz to je na kazdej z nas ja si to budem davat do skrobov lebo v bielkovinovom dni je masa dost aj ryby,tofu,eidam,vajcia,tvaroh len sa to nesmie medzi sebou kombinovat ten receptik si AJULKA poznacim a na zaver hlavne ze jeme striedmo a cvicime pri tom tak do schudnutia

Ajulka

...rozmýšľam nad zajtrajším obedíkom...
naposledy som sa nechala inšpirovať receptíkom z kiga stránky: špenátové tagliatelle s dusenými čerstvými šampiónmi na troške masla, cibuľke a s cesnakom... boli úžasné...

metracek

helus ale v skrobovom dni podla knizky sa moze celozrnne pecivo ci chlieb a co bicykel mas ho uz doma a co budes mat zajtra na obed daj daky tip ked to aj nebudem mat poznacim si to a vyuzijem do buducna