pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
krasny den musketierky ako vidim tak nas zachvilu bude ako 7 statocnych AJULKA ved ja som na tu tablicku cokolady tiez zabudla,prisla som akurat od kadernicky a ta ma hned pochvalila ze ako som dobre schudla ze je to na mne vidno tak ma to potesilo aj kadernicka patri k chudnutiu nech je to kompletne telo pekne aj s vizazou ,ja som si kedysi nemohla zvyknut na tento vitaminovy den ale teraz ho mam rada je to den bez varenia ak si clovek ovsem neudusi zeleninku ale zajtra mame bielkovinovy den tak zase mnam masko alebo syrcek ide to celkom lahko len clovek musi chciet,tak pekny zvysok dna a do schudnutia
Ahojte musketierky,prajem vam pekny dnicek.
Peknetelo vitam ta medzi nami .ja uz ranny ritual mam za sebou,a teraz idem zjest 2 mandarinky,a 2 jablka si idem nakrajat do dozicky,zo sebou.Idem po lekaroch,a aby som mala do coho kusnut,kym pridem domov.Priatel vcera zistil,ze mam dietu,ked videl ze mam puding,ja som mu hned odpovedala,ze dneska mozem,ale len kazdy 4 den.Doschudnutia musketierky,a nech sa nam dari.
...žienky, zabudla som večer na kúsok čokoládky... a to mám kúpenú novú exclusive 70% s malinami... čakám ďalšie 4dni... NO TOTO????!!! :)
Ahoj peknételo,
s nami také budeš mať čoby-dup. Aj ja sa už viac ako mesiac zbavujem presne toľkých kilečiek čo ty. Mám dole už -6kg. (...no musím sa pochváliť, nie?... :-)).
Pekný deň mušketierky a doschudnutia!
Ahojte
rada by som sa k vám pridala. Podarilo sa mi prebrať 10 kíl. Musia ísť dolu! Keďže som po operácii a nemôžem cvičiť na vrchnu časť tela začnem najskôr úpravou stravy. Vymyslela som si že doobeda budem piť to čo vitarianky čiže sophie obed normálne keďže sa v práci stravujem v jedálni a poobede len zelenina a mäso. Ták som sama zvedavá to pôjde.
A julka mnam tie mrkvaky aj ja spravim ked pride dcera domov a dakujem za tie rady na caje pozriem si dake budem si ich striedat ja si robim matovi a teraz som po cviceni uz vypila pol litrovy pohar citronovej vody a dalsi som si spravila takze vsetko som dodrzala tak super a pokracujeme dievcata
...dopekám druhý plech mrkvových šatôčok a prvý už je ta-tam nenávratne zbaštený...
...popradský čaj Štíhla a fit v žltej škatuľke sadol aj mne, striedam ho s Roi bos myslím od Klember...
Metracek caje na chudnutie je len pitny rezim ja kupujem pu-erh popradsky,stihla a fit popradsky,pu-erh aphateke,a v lekarni je ich viacej,herbex nemozem mam z neho hnacky a krce.nO TAK SA DRZME BABULKY.
HELUS dole klobuk ako sa pekne staras o svokru,ozaj viete poradit nejaky ale fakt dobry caj na chudnutie ak ano napiste nazov a kde ho kupujete,oz som spapala par kolacikov suchych puding si uvarim nabuduce tak a sup idem pocvicit nech sa kalorie neukladaju na bruchu,tak musketierky doschudnutia
Ahojte muskatierky,ja som dnes porobila poriadok aj v spajzi,co som nemala na plane vobec.A ja varim dokonca 3-mo.svokre co je skoro 2 roky po cievnej prihode doma na posteli z plienkami,vsetko na vode,a bez kvapky tuku.jako ma nieco na oleji,tak ma hnacky,to nam trvalo,kym sme na to prisli,z coho to mava.isla som do prace na poobednu,a priatel prisiel domov o 20 a ona plavala vo vlastnych vykaloch,tak ze roztrhal aj postelne,a vyhodil,aj s plachtou.Takto zlikvidoval 3 je postelne.potom som zacala len na vode jej varit,a cuduj sa svete,prestalo to.Ale poviem vam vobec mi to nevadi,aj teraz priatel vedla mna je rezen+ zemiaky s petrzlenovou vnatkou,ja mam cajik uvareny.zajtra budem mat ovocie doobeda+vlasske orechy,a poobede varenu zeleninku+ cerstvy karelab,ten milujem strasne.
ahojte,AJULKA mas pravdu ze sa zle vari ked je vacsia rodina ale da sa to HELUS to zvlada a ja som sa to tiez naucila a odolat jedlam ktore nemozeme to je tiez umenie ale nezabudni ze to treba tych kil sa musime zbavit stoji to za to nezostan na pol ceste,aj som sa zasmiala na tom tvojom synatorovi vidis nakoniec budu chciet vsetci take jedlo ake mas ty zajtra mame vitaminovy den nezabudnite jeme 5 krat denne ja som sa kedysi pomylila a jedla len 3 krat a jaka som bola hladna ja si ten den vzdy kombinujem aj so zeleninou udusim si brokolicu na cibulke a cesnaku, tak dievcence do toho zvladneme to spolocne doschudnutia