pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dobre ranko, takze ja zacinam vzdy s kavou, to musi byt, potom caj bez cukru a teraz ananas papam,v robote este musli s mliekom si dam a ked pride domov uvidim co bude navarene, tak toho trosku. Chcem sa spytat, ktore musli su najlepsie na chudnutie, by som poprosila aj presnu znacku a tiez tie knakebroty , ktore su najlepsie. dakujem
ahojte dievcata,rano zacinam ako klasika 3dcl vody a 1 velky pomaranc,na obed varim 12dkg spagiet s bolonskou omackou pise sa to inac no nevadi bude toho vela tak si necham trosku z nich aj na veceru a ktomu si dam piskoty ku kavicke to bol dobry napad HELUS z tymi piskotami mnam,trosku pocvicim brusaky a hajde do prace,nadrazdite s tym vazenim aj mna to napadlo ale odolavam az 28 den,zajtra si uvarim borsc tam je kopa zeleniny tak si rano dam ovocie potom polievku tu si zoberem aj do prace ,vcera ked som si dala na obed aj veceru tu brokolicovu polievku bola som rada chybalo mi nieco teple do zaludka tak preto si zajtra spravim ten borsc to mam este receptik od tej macingovej,tak dievcata drzime sa a doschudnutia
dobre ranecko spolubojovnicky.Ja prave pijem kavicku,mnam a na ranajky mam jablcka,a ked bude veliky hlad,tak 1 mandarinka.A obed sa chystam na spaldovu bagetu s horcicou+ladovy salat+ paradajka.A vecera bude piskoty.Vcera som mala na plane kuskus,ale mam chut od vecera na nejake pecivo.A na vitaminy si kupim aj ananas,davno som nemala,zase budem mat usta vystipane,ale nevadi.Baby drzme sa a doschudnutia,
Ahojte baby,
ja chudnem od minuleho pondelka a teda by som chcela tak 5 kg dat dole. Jedavam do obedu ovocie, dnes grapfruit a kupila som si aj ananas na zajtra a teda dnes okrem toho som mala musli s nizkotucnym mliekom. a doma ma cakaju kuracie rezne so zemiakovou kasou. takze planujem si obrat masko od priezli a dat trosku kase. a pak vecer uz nic ked tak kalerab surovy si dam.
Ahojte spolubojovnicky,ja som si dnes konecnew doniesla meter,takze zajtra sa pekne odmeriam,aby som vedela po 3 mesiacoch ako som na tom bola na zaciatku.Zajtra sa chystam na kuskus+dusenna zeleninka,a vecera bude piskoty a nie puding,ako minule,bolo mi po nom dost tazko.Ale idem bez jedineho prehresku,len dnes som mala trosku viacej ovocia,ale som stale po doktoroch a rehabilitaciach doobeda,takze som ulietana,ale nevadi,uz nemam take bolest pod rebrom,liecba konecne zacina askoro po 3 tyzdnoch zaberat.
ahojte dievcata,
vsetky Vas zdravim,ja to latam ako sa da.
Doma stavenisko,raz bez elektriny,potom odstaveny sporak,no podmienky na vsetko, len na jedlo nie.
No,snazim sa o dodrzanie skladby jedla,ale nie vzdy sa da ....
snad od buduceho tyzdna,alebo od tohto vikendu,nie je nad pohodu v domacnosti.Niekedy napätie graduje,ale da sa.....
Tak Vas vsetky zdravim,nech sa dari a necitam ani prispevky - nestiham,ale vsetko dobehnem.
pa a doschudnutia
ahojte kamosky,tak ja dnes rano velky grep a poobede nemam dnes cas varit tak si dam tu brokolicovu polievku a zoberiem si ju este aj do prace a mam tam este dusenu brokolicu to mi bude stacit co musi ale zajtra si spravim spagetky s omackou ,som rada ze sa nam tak dobre dari treba len vydrzat,dievcata nedajte sa odradit rodina najprv pozera na nas ale casom im to pride prirodzene ako jeme ved leme len a len zdravo tak ahojte a do schudnutia
Dobré ránko kočice.
Heluš, mne tiež večer Acidko vypila dcéra. Mne ostal jej smotanový jogurt so zeleninovým šalátom z ktorého mi deti povyjedali všetky paradajky. Prosto mi závidia moju diétnu stravu.
Dnes sa teším na pečené zemiaky s cesnakom a k tomu si pôjdem vybrať kyslú kapustu zo suda. Je to moje obľúbené jedlo aj mimo diéty.
Krásny deň "štíhlošky" (už čoskoro)!
ahojte spolubojovnicky,ja som dnes nemala vobec chut na omeletu,tak som siahla po tvarohu a kopec zeleniny som mala k tomu,a som spokojna,ani varit som nemusela.Osadenstvo malo zemiakovy privarok+udene masko.A tie pohlady,ale ani slovo,nepadlo,co to mam za jedlo,co ma tesi,ze do mna nikto nerype.Pekny zvysok vecera vam prajem.
aahoojte spolubojovnicky,tak ako sa vam dari?Mne dobre,na veceru budem mat omeletu vajecnu+ kopec zeleninky,prevlada ladovy salat.zajtra budu na nranajky mandarinky,a obed bude ryzoto zeleninove+ zavarana cvikla+vyvar.Ale v sobotu sa chcem odvazit,viem ze je to skoro,ale nejake deko by ist mohlo uz dole,pekny den vam prajem.