Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Ahojte kočky,
či uveríte, či nie, ja som večer na čokoládku zabudla tiež. Spomenula som si na ňu v posteli o pol desiatej. Ešteže je horká a pre istotu skrytá, inak by u nás tak dlho zatvorená nevydržala.
Dnes si na obed robím mačingovské raňajky: strúhané jablká, mrkvička, oriešky, hrozienka, citrón, škorica.
Na večer si spravím špenátik.
Metráček, ja sa tiež nevážim. Cítim, že tie kilečká nejdu tak rýchlo dole ako prvý mesiac. Ale to je úplne v poriadku. Veď sa držíme a ideme ďalej. Doschudnutia mušketierky!

Helus

jee metracek,aj ja som na cokoladu uplne zabudla,keby si nepisala o nej,tak si na to vobec nespomeniem.ja mam teraz na obed domaci zavarany slivkovy kompot,ktory som si zohriala,mnam len je v nom cukor,ale co uz stavu nepijem.Inac ziadny prehresok som nemala,len vcera 1 poharik sampanskeho,v predstihu,k mdz priatel kupit,aj kvetinky,takze maly prehresok,ja vobec nepijem,ale nechcela som sklamat,a taak som dobre spala,uz o 21.doschudnutia spolubojovnicky.

metracek

HELUS s tym vazenim ma drazdis ale ak chces tak sa odvaz ak si dala dole kila tak ta to posilni ak nie musis ist dalej vysledok sa isto dostavy ja chcem vydrzat s vazenim az na 28 den ja uz nejaky velky ubytok neocakavam lebo za tych prvych 30 dni som schudla 6 kg co sa mi zda az privela takze ja ocakavam ubytok mensi ale aj tak budem spokojna hlavne ze sa zdravo stravujem a kila nejdu hore tak doschudnutia dievcata

metracek

ahojte dievcata,tak ja dnes rano mandarinku a varim ten borsc tam je sama zeleninka ja to varim bez masa tak to budem mat na obed aj veceru,a na cokoladu som vcera zas zabudla nevadi ani mi nechybala na veceru som mala 5 dlhych piskot len som si tak pochutila pri kavicke tak dievcata ahojte a doschudnutia

Helus

dobre ranko dievcata moje.tak my dnes vitaminy,a ja si spravim na veceru brokolicu udusenu na cibulke,mam na nu chut.V sobotu sa odvazim,som velmi zvedava,nemalo by sa to,asi to nevydrzim.Doschudnutia spolubojovnicky.

Helus

ahojte baby tak ja som si dnes opiekla cuketu,a tu som si dala do tej bagety,no mnam.Som spokojna,ani maskrtit mi nic netreba.
Dana85 ja neodporucam ziadne cerealie kupovane obsahuju strasne vela cukru samy sacharid.ked chces,tak si zalej obycajne ovsenne vlocky mliekom,a poridaj par hrozienok+1 lyzicku medu,podla tvojej chuti.Inac tato 90 dnovka naozaj uci discipline,doschudnutia dievcata.
Metracek normalne rozmyslam nad tym borscom,alebo zeleninovou polievkou.Pekny zvysok vecera vam prajem dievcata.

Ajulka

Ahojte kočky, Dana85 vitaj medzi nami.
Ja som dnes na obed mala 2.krát v živote špenátové rezance so šampiónmi na cibuľke a cesnačku. Super papanica, chutili výborne. Po dobrom obedíku sa mi zatvárajú oči, dám si šlofíka a budem snívaťa o večerných sušienkach a kúsku čokoládky.

dana85

tak to je super, ale ja takuto presne rozdelenu dietu nemozem mat, lebo viem ze by som to nesplnila, ja sa snazim hlavne menej jest (ako som jedavala) a teda zdravsie a lahsie jedla. ale isto ked mam normalny obed tak neodolam a hlavne by som bola hladna, tak nemozem len dietne veci jest. ale chcela by som ake cestoviny su idealne na chudnutie?

metracek

ahoj DANA 85 ja musli nejem takze neporadim som rada ze si na nasom fore mi tu mame 90 dnovu rozlisovaciu dietu je to super kazde rano zacinas ovocim potom bielkovinovy den ,skrobovy,uhlohydratovy to su cestoviny a podobne a vitaminovy den to je ovocie a zeleninka 5 krat denne v ine dni sa je len 3 krat mozes kedykolvek zacat a ak chces pripoj sa JA,AJULKA,HELUS A WALERI takto fungujeme ide nam to spolu vyborne JA a helus sme sa tiez len pripojili i ked ja som to uz drzala 30 dni potom som na 2 tyzdne vyskusala macingovu ocistnu neoslovilo ma to a teraz z dievcatami spolu sa podporujeme a dari sa nam tak sa pridaj ked budes potrebovat poradit z jedlami sme tu vzdy pripravene ktora kolvek ti pomoze fakt sme tu super particka tak ahoj a nas pozdrav doschudnutia