pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata tak za chvilu idem cvicit ani von sa mi nechce do tej zimy ale idem aj nasilu potom by som mala vycitky,zajtra vitaminovy den ja si vecer udusim mrkvu a neviem co este vymyslim dake ovocie mam jablka a pomarance ale este si mozno hodim tie strucky udusit ,teraz som zjedla 6ks malych cerealnych roztekov co som piekla vcera .vecer pozrem zamenu manzeliek a tu extremnu premenu videla so len ukazky a super schudla pozrite je to motivacia ze vsetko ide ked sa chce len musi byt pevna vola tak doschudnutia
AHojte spolubojovnicky,hura viacej prispevkov pribudlo,ale sa tesim.ja terazb pijem kavicku,a idem si dat obedik,mam dnes posunute jedlo,bola som na masazi.A zasmiala som sa ,ako sa priznavate s malymi prehreskami.Doschudnutia musketierky.
Pekný deň kočice,
tiramisu na dnes padlo už včera a nezjedla mi ho rodinka ale ja sama... ha-ha...
...no chrípka je na ústupe a večer som konečne vyskočila na stroj: 55min....
dnes sa mi variť pre seba nechce, bude len celozrnná bageta so zeleninkou... rodinke varím plnenú papriku s knedľou, budú mať aj na zajtra a ja si dám voľný deň bez varenia...
Ahojte dievcata,
tak od dnes som spät....a mam co robit.
ranajky
- banan,jablko
obed
- ryza so zeleninou
vecera
- ako obed
cajik,vodicka,
Majte sa krasne a chudnuco a budem sa snazit bez prehreskov!!!!!!!
Par dni som to domrvila,ale podmienky uz mam,tak pokracujem-e!!!!!!
Pa
ahojte, tak dnes zacinam treti tyzdne chudnut, zatial som dala dve kila dole, ale vikend bol narocny, vcera som podlahla a zjedla tri kusky strudle, to sa uz nedalo vydrzat. ale tak idem dalej, este by som chcela tak tri kila dat dole, zatial necvicim ale to aj to prida, hlavne brucho spevnit a zbavit sa celulitidy na stehnach a zadku, tazky ciel ale aspon trochu ju zmiernit do leta:D ja dnes zatial len kafe rano, ale mam nachystanu zeleninku a ryzu na obed.
ahojte kocky moje zlate.Ja pijem kavicku,a mam namocene 4 susene slivky,a idem si dat jablcka,dnes musim nakupit ovocie uz som pominala,na zajtra mam na ranajky kiwi.Doschudnutia musketierky.
HELUS ja sa ti musim priznat ja som ten kuskus nikdy nevarila ani to neviem a ani nejedla mozno niekedy skusim asi ako s tym borscom akurat som si dovarila spagetky na zajtra do prace a zajtra idem aj cvicit aerobic uz sa tesim treba mi spevnovat telo brucho,prsia a stehna ,zajtra pozrite vecer na markize extremne premeny je tam kocka a co ta dokazala paradicka vsak ani my nie sme na tom zle esteze sme si tolko nenabrali kil tak dobru noc a doschudnutia
Ahoj metracek,ja zajtra budem mat kuskus s dusenou zeleninou,a na kocky do toho nakrajanu rajcinu.A vecera bude nejake susienky,to som uz nemala roky,alebo marina,alebo indian,nechcem nic kremove,potom sa mi grga cely vecer.Doschudnutia musketierky.
ahojte kocky prechadzka bola 3 hodiny a dala som si ryzu a rajciny piekla so tie mrazene cerealne rozky z kauflandu 2 som si dala no co uz ale nechavam si 5 kusov na zajtra vecer musim si na zajtra spravit spagety a neviem co na ne mozno len s kecupom alebo si pozriem este nieco na nete,vsetci dnes mali masko pecene a knedlu a kapustu ani mi to nevadilo viem co chcem dosiahnut a uz ma to jedlo vobec nedrazdi tak dievcata drzme sa a doschudnutiad
Ahojte spolubojovnicky,ja som prave dopila kavicku,a idem si dat cajik stihla+fit.Dnes som zase neodolala,a kupila som dalsi,uz mam doma asi 5 baleni,cajov,na chudnutie.ale buidem musiet aspon zlucit do krabiciek,aby tak nesvietili v kuchyni.Inac ja ked idem z domu prec,tak mam vzdy so sebou flasku malu 1/2 litrovu so sebou.bez vody nejdem nikam,to je taky zvyk.inac vcera som zacala cvicit brusaky,a rychlo som skoncila,ozvala sa priserna bolest pod lavym rebrom,takze ostava mi len bicykel+ chodza.Inac bola som odniest dcere na ochutnacku moj obed ryza+ sosovica,ledva ochutnala 1 lyzicku,aj tu vyplula do kosa.A mne to tak chutilo.noo ona by si radsej pecene rebierka dala,alebo rezne.Doschudnutia musketierky.