pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Čaute kočky,
chladne mi poobedňajšia kávička a v chladničke čaká domáce tiramisu. Ak mi ho rodinka nezje, dám si zajtra večer. Na raňajky boli pomaranče. Stala som sa na nich asi závislá. Mám šťastie na kúpu mimoriadne sladučkých. Na obed rizoto s kukuricou, hráškom, mrkvou, kalerábom - dusené na cibuľke. Vždy po takomto obede si poviem že je to fajn diéta keď uspokojí chuťové bunky a zaplní žalúdok. Neviem si už predstaviť držať hladovky...brrrr
ahooj metracek gratulujem ti ku zhodenemu kilecku.ja som teraz dojedla tu ryzu so sosovicou,a mnaam to bolo,velmi mi to chutilo.Inac mam predplateny casopis dieta,a prave som zacala citat,a vsade prizvukuju,ze nvecera nemaju byt sacharidy,ale bielkoviny+ zeleninka.Ale tato 90 dnovka ma fakt chutne jedla,doschudnutia dievcata.Aj ja idem na prechadzku 4 hodinovu.
tak ahojte dievcata,ja som vcera prvy krat porusila a necvicila som akosi mi nevysiel cas dnes to dam 2 krat tie brusaky citila som sa akasi nafuknuta a vcera som aj menej pila a nebudete verit ja som bola v obchode a kym som prisla domov tak som vypila pol litra z mineralky taka som bola hrozne smedna a doma dalsi pol liter mne ta voda uz chyba teda mojmu telu a este som neodolala a tiez som sa odvazila ci som nepribrala ked sa tak akosi divne citim nafuknuta ale nie rano som mala 1kg dole taka som bola natesena ide to dolu len musim vydrzat cvicit ,pit a hlavne sa zdravo stravovat ja jedavam do 18.00 hod.dnes budem mat ryzu a kyslu kapustua na veceru bud kapustu alebo si udusim mrkvu este uvidim dam si dnes prechadzku tak dievcata drzime sa a doschudnutia
Dobre nedelne ranko spolubojovnicky vam prajem.Akosi malo sa prispieva,viem,neni cas.Ja dnes ranajky 2-jablka
obed-ryza+ sosovica/akoze falosna jaternica/ a k tomu kysla uhorka,idem to robit 1x je to z tej stranky kiga.A vecera 1/2 z toho.Peknu nedelu a doschudnutia kocky.
Ahoooj metracek.ja si s toho vobec nic nerobim,ze mam prirastok,a viem brala som asi 8 druhov liekov,a nadalej beriem lieky,okrem antibiotik.Ostavam verna 90 dnovke,citim sa fajn,a na obed som mala syr+ spaldovy chlebik+paradajka+ladovy salat.A vecera bude opecene ruracie masko+zeleninovy salat z lahoveho+uhorka+ paradajka.A teraz ma napadlo,ze vyvar som si zabudla dat,mam domaci zo zeleninky,nevadi,bude zajtra.Bola som 4 hodky na potulkach,a prospieva mi toto jarne pocasie,a vecer si dam znova bicykel+brusaky pridam dneska,dufam,ze ma nesekne.pekny zvysok dna vam prajema doschudnutia dievcence.
ahojte musketierky,HELUS mozno to je aj po tej chorobe telo potrebuje ziviny ja sa ani neodvazim radsej teraz vazit ale telo si jednoducho zvykne na mensi prisun stravy aj najchudsi ludia to tak pocituju ja tiez citim ze teraz uz tie kila tak nejdu dole ale na to treba cas za 1 mesiac nemozem chcet zazrak ale pravidelnym cvicenim a upravou stravy to casom dole pojde teraz sme v najhorsej faze lebo najprv bolo nadsenie ideme do toho potom prisiel ubytok kil a teraz je taka utlmujuca faza kde to povacsinou ludi vzda a vrati sa k staremu jedlu a kilecka idu hore ,ale mi vydrzime a uvidis na 28 den a58 a87 den vazenia verim ze vysledky sa dostavia,doschudnutia
ahojte musketierky.,ja som sa dnes pekne odmerala,a potom hupla na vahu,a skoro mi oci vyliezli von,tak ja idem chudnut,a namiesto toho mam o 1.2 kg viacej.Znova som sa odvazila,ci je to fakt,a tak isto.No nevadi,telo zacalo dostavat pravidelne prisun jedla,a asi si ho zacalo skreckovat,keby zacalo hladovat.Som z tohu trochu nastvana,ale nevadi idem predsa dalej,raz to zide.Doschudnutia musketierky,a pekny vikendik vam prajem.
ahojte dievcence akurat som prisla z prace,helus to sampanske ti schvalujem aj to treba pri takejto prilezitosti by bolo nemiestne to priatelovi odmietnut,zajtra rano ovocie ako obycajne a uz sa tesim na kuriatko budem zase robit zelerove hranolky pride dcera domov chce ich tiez okostovat a este k tomu budem dusit ryzu ale to uz len pre dceru a manzela,ja kazdy den cvicim ale fakt poctivo brusaky na koberci dnes som cvicila v kuchyni dala som si podlozku ked som varila ten borsc musim to brucho trochu aj spevnovat ozaj teraz ma napadlo ja si potom tu ryzu mozem nechat na druhy den ked bude skrobovy a k tomu si udusim mrkvicku a dam aj kukuricu no a uz mam na 2 dni vymyslene co budem jest ake lahke tak doschudnutia musketierky
Ahojte spolubojovnicky,ako sa vam darilo?ja mam za sebou 45 minut bicykla,a robila som si tu dusenu brokolicu na cibulke,a boola velmi dobra.Zajtrajsie ranajky budu kivi+jablka.Doschudnutia dievcence.
noo baby ja sa tiez neodvazim,aby som nebola SKLAMANA.Ale rano sa odmeriam,nejako som to nestihla,vzdy rano vyskocim na nohy,a spomeniem si na to az okolo obeda.uz mam meter nachystany,aj papier.teraz pijem ovocny cajik dnes som kupila novy PICKVICK MANGO+ ZAZVOR.Je fakt dobry,ale vodicka vyhrava.Doschudnutia musketierky.