Kamarátka na chudnutie

waleri

Ahojte dievcata,

no je to neprijemne ist s vlastnou kozou na trh
bla,bla,bla,budem sa snazit bez prehreskov a tu mas,zmastila som celu Coko kravickovu - jahodovu fuj.

zajtra vitaminy, hroznova stava mi pojde aj usami.Tolko ovocia si nakupim,ze cistenie mi da zabrat.

Chcem do konca marca dat dolu 3 kg,taky maly ciel.
Pobavila ma Ajulka s tiramisu,ale sme nad vecou a ideme dalej.
Takto si komplikovat zivot,ved viem ako chuti coko aj chut tiramisu pozname,tak obcas to v tej hlave naberie ine otacky,lebo ze chudnutie zacina v hlave,ci ako,hovoria mudri.

Tak mam co prehodnocovat a zajtra vitaminy,nech uz je take normalne ovocie,jahody,ribezle,marhule,slivky,broskyne,paradajky a leco,to budu vitaminove dni,vonave a chutne.

Tak Vas vsetky zdravim, vela sil a uz len uspesne.

pa :)

metracek

dievcata tak ja vas nahovaram aby ste pozerali premenu vcera v telke ja som ju aj zacala pozerat este som videla ked schudla po 3 mesiacoch 42 kil a potom som mala cez reklamu len zvuk a potom sa mi stratil aj obraz zobudim sa a uz tam isiel akysi serial no kto ma vydrzat tak dlho tie reklamy su neskutocne dlhe a este je ich vela ale videla som ze schudla pekne a v praci hovorili ze sa jej to z tych 161kg podarilo na 70kg no klobuk dole pred tou zenou ale je aspon motivaciou pre ostatne ze sa to da ved aj mi to zvladneme dievcata tak doschudnutia

metracek

ahojte dievcence DANA85 uz som to raz pisala a tak isto sa priklanam k AJULKE z tych prehreskov netreba robit tragediu ale treba sa tomu vyhybat a ruku na srdce DANKA kolko by si tych kolackov zjedla keby si nedietovala mozno aj viac ides dalej a ja tiez namiesto ovocia rano nestihala som tak som bleskovo zjedla malilinky chlebik z maslom a syrom ale napriklad minule ked bol bielkovinovy den a mala som mat pecivo tak som nemala ani cokoladu uz 2 krat jaj ako sa mi ulavilo ked som si to tak pekne odovodnila a na obed som mala 3 lyzicky od vcera spagiet a dusenu mrkvu ,teraz doma zas len dusenu mrkvu a na vecer si dam ovocie tak doschudnutia dievcata

Helus

ahojte spolubojovnicky,ja som dnes bola na prechadzke,a cestou som sa dala nejako do reci s mladou asi 30 rocnou pani,kocikovala 2 mesacne babo.Zistila ze ma na sukni dieru,ciernej,a ja som hned isla za nou,tak ostala v soku,ze som si to aj ja vsimla.A ja jej nato,ved to nevadi,domov prejde,v tom,a nikto si to ani po ceste nevsimne.Bolo to fakt mile stvorenie,hned sme sa zarozpravali,ona tiez chodi rychlo s kocikom,kvoli kilam.AS prislo aj na diety,a co ona neuznavca,lebo sa da schudnut,ale ako sa vrati clovek k predoslemu jedlu,tak to ma naspet,co vsetky vieme.A zato,ked aj mame nejaky maly prehresok,tak sa nestresovat,a ideme dalej.ved nebudeme cely zivot len na diete.velmi mi to dobre padlo,tykto sa milo stretnut,a porozpravat,hned mam lepsi den.musela som vam to napisat,je nas vela,co takto bojujeme s kilami.Doschudnutia dievcata.

Ajulka

dana85, aj tie prehrešky treba a najdôležitejšie je naučiť sa nebrať ich hneď tragicky ako zlyhanie a zabudnúť pre ne na svoj cieľ...a preto:
Pokračujeme ďalej a doschudnutia!

dana85

ahoj baby, tak mne sa nedari, vcera som zjedla dva kusky tvarohoveho kolaca, ale tak aspon niako od 18 som uz nejedla . a dnes mam za sebou, jednu kavu, zlty melon a nizkotucne mlieko s musli. a ked pridem domov z roboty tak si dam cestovinovy salat a dufam ze ziadny prehresok nebude.

Ajulka

Dobré ráno dievčence.
Klobúk dole pred ženou zo včerajšej "premeny". Vydržať celý rok v takomto tempe, to musí mať naozaj silnú vôľu a motiváciu. Bola som rada, že ja som začala zhadzovať "už" pri 10kg nadváhe...

Helus

Dobre ranecko vam dievcata prajem.ja teraz pijem kavu mnaam,ranajsia mi chuti najviacej.A extremne pripady som nepozerala,priatel pozeral jeho history stanicu,ale pozriem si to vo strvrtok,cez pc.ja zatial cvicit nemozem,a brusaky vobec,len bicykel,a prechadzky.no musi mi to stacit.Doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte kocky,tak cvicenie bolo super,teraz dusim si na zajtra mrkvu na cibulke s koreninami to mam s tej macingovej rano bude pomaranc potom mrkva a doma si dam jablko a otvorim si cviklu zavarenu a obed na zajtra mam vyrieseny,tak doschudnutia

Helus

ahojte dievcence,ja si zajtra uvarim len v bujonovej vode zeleninku-mrkvu+ karelab+ petrzlen+ trochu kapusty,a to budem poobede jest,doobeda mandarinky+jablka+orechy vlasske,taku hrst si hodim do ust,zazenie to hlad.Doschudnutia musketierky.