pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kocky moje,ja pijem kavicku+ zeleny cajik.Na ranajky si idem postruhat jablcka+ orechy+hrozienka.Mam chut na sladke,telo si pyta.Priatelovi sdom robila prazenicu so sampionmi.doschudnutia kocky.
Ahojte = no ja dnes na večeru som si dala PAÁRKY s PRAŽENICOU!Ale už DOSŤ! zajtra od rana musim brzdiť.PA.
AHOJTE KOCKY JA MAM MNAM OBED OPEKANE ZEMIAKY+ ZAPECENE MASO V STAVE A HAJDE DO PRACE.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte,HELUS uz mam 69kg ide mi to zeleninka robi svoje a na ranajky len jablko a mrkva dnes brokolicova polievka mnaaaam a zeleninka je uz nakrajana a syr cerstvy len tak zjem k tomu bez smazenia a na veceru sunkova salama a zelenina este pocvicim a pitny rezim ja to dam a cez vikend sa MUSIM drzat a povedala som si ziadne sladkosti a idem si nakrajat do prace mrkvu na kolieska je sladka zaludok pracuje a nepriberiem a uvidim z nej aj za roh uz ziadne napolitanky tak doschudnutia musketierky
ahojte kocky ja som uz ako dieta bola pri sebe a ked som mala nejakych 18 rokov,tak som vazila 76-80 kil takze ja cely zivot bojujem z nadvahou,ale dneska idem cvicit pred pracou na rotopede a brusaky.Pekny den vam musketierky prajem.
Ahojte,CAREY ja jem normalne ranajky potom v praci ked mam rannu tak obed druhe a doma polievku a este nieco na veceru ,ked mam poobednu tak ranajky obed a veceru v praci donesiem z domu aj v 90 dnovke sa jedlo 3 krat nehovorim ze si clovek nemoze dat aj 5 krat napriklad termix ,alebo jablcko ,zeleninku ale v podstate vydatne jedla mi 3 krat za den stacia a ked by som bola moc hladna tak si dam dnes som mala chut na sladke pred vecerou normalne som si dala napolitanku ale inac sa drzim super a vyhovuje mi to dnes som mala na veceru cottage syr zo zeleninkou uz bol taky hotovy bol vyborny a z cerealnym roztekom ale len polovicku z neho,vies ty si mlada a ako pise moam tak aj chuducka ja v tvojom veku som mohla pojest co som len chcela a nepribrala som to az vekom sa zacali kilecka nabalovat a akosi mi idu tazsie dole tak asi tolko na vysvetlenie dobru noc
No CAREY = no to červene sušene uživa moja dcera,väčšinou na raňajky.A SUPER RECEPT s tym špenatom.PA
a kúpila som si nový čaj, asi ste ma nakazili :D taky ze ocistenie organizmu popradsky, je velmi chutny
baby mala som bohovsku veceru, na troske oliv. oleja oprazit mladu cibulku, spenatove listy, sampiony, uhorku, rajcinu a do toho tofu mnam :)
no to som si myslela, napis mi tu cenu radsej do mailu :D