pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
MIMMA akurat som na teba myslela ,ze co napises a ze dobre ze nepises ,ze ste spolu a ty zrazu napises ze neprisiel ja som normalne sklamana to mal aky vazny dovod ,no aj tak ti budem drzat palce nech sa to uz vyriesi a netrapi ta .
ahojte kocky ja som robila priatelovi palacinky a 3 som zjedla,yke boli dobre nadychane z bezlepkovej muky.Inu muku ani doma nemam,len taku.A zajtra mame stretko celiatikov,v restauracii,tak som zvedava co si tam dam bezlepkove.prave pijem zazvorak,a hajdedo postele pekny zvysok vecera vam prajem.
Dnes R: jablko
D: 2 banany
O: hovadzi gulas so zemiakmi, kusok cokoladovej torty, co som piekla
V: krajec chleba, zelenina, trochu kecupu
Dnes rano: 55,5 kg :( pritom jem normalne
A neozval sa ......
ahojte ,TYR..... ty laskavo neries nasu Maoamku my si tu rozumieme a my nielen ze chudneme ,ale ako je aj v nazve temy my sme aj kamaratky tak riesime vsetko .JA som dnes ranajkovala chlebik cierny tenky so sunkou ,polievku a masko so zemiakmi a zeleninu na veceru cotage syr a chlebik a nastvana som nevyslo mi cvicenie ,umyla som okno a utekam a posilka bola zatvorena skoro ma utrhlo no nadavala som cely vecer clovek chce cvicit a nemoze a doma nam prisla navsteva a tak ani doma dala som si 2 dcl bieleho vinka a pol litra caju pijem .ale zajtra idem cvicit dufam ze mi to vyjde ,dievcata drzime sa ,doschudnutia
Maoam, ty sa musis strasne nudit.
mimma, no to som zvedava na ten facit, potom napis
Ahojte, dakujem vsetkym za rady :)
Vcera:
R: jablko
D: 2 banany
O: kapustnica, maso so zemiakmi s cviklou, 2 kusky cokoladoveho zakusku
V: krajec chleba so zeleninou a kecupom
Ozval sa, ze dnes pride, tak som zvedava
Ahojte, mna dnes pustili skor z brigady, lebo maju oslavu, tak dobre trosku si oddychnem, vecer este idem cvicit. Dnes jedlo, na ranajky vlocky s banánom, desiata muffin a polku jablka, obed zemiaky na stave s kuracim maskom :) poobede bude jogurt s niecim a vecera este neviem ale nieco zdrave. Ach dneska mame krasny slnecny dnik, tesiiim
ahojte,tak dnes rano zemla so sunkou a kavicka ,1liter vody v priebehu doobeda a na obed polievka a masko s ryzou a zelenina ,potom som umyla 2 okna a bezala cvicit teraz som dopila kavu a este si dam pol litra caju a na cviceni som vypila tiez pol litra vody takze dnes som zo sebou spokojna ,MIMMA nebud smutna vsetko sa vyriesi samo a inac ma napadlo mozno si pisal z tvojim bratom ze co ti kupi pod stromcek a inac ked sa tak trapis tak ho mas isto velmi rada drzim palce nech to dobre dopadne .Ten cvik na stehna som mala z cd od Edity Sipeky ,lahnem na zem a nohu dam tak do vecka a kmitam s nou 100 krat a potom zas z druhou nohou to iste mam dojem ze mi to pomohlo,no ohnem tu nohu v kolene a patu mam na pravo od tela a pri zemi kmitam s nou a potom ohnem lavu nohu v kolene a patu mam na lavo no 90 stupnov a kmitam nad zemou ,no to je popis neviem ci sa z toho vysomarite tak to popisujem hruza.doschudnutia
Ahojte, tak prvy den v novej brigade bol ok, celkom sa mi tam paci, dnes mi preslo rukami milion papierov a to bol len zaciatok, zajtra to kvantum budem aj skenovat :D ale v pohodicke, vzdy si nabalim do krabiciek, sak zariadene to tam maju faine.
Inak Mimma ja sa k tomu velmi nechcem vyjadrovat, ale z toho ci si napisala neviem presne o co ide...lebo nikdy nevies ci ti aj neklamal s kym si pisal a mozno to bolo uplne nevinne, takze tazko povedat, ale pocuvla by som baby v tom aby si sa s nim nesnazila skontaktovat, ked on bude chciet tak pride, ver mi a ked nebude mat zaujem, tak asi v tom bude nieco ine