Kamarátka na chudnutie

kilecko

MIMMA akurat som na teba myslela ,ze co napises a ze dobre ze nepises ,ze ste spolu a ty zrazu napises ze neprisiel ja som normalne sklamana to mal aky vazny dovod ,no aj tak ti budem drzat palce nech sa to uz vyriesi a netrapi ta .

Helus

ahojte kocky ja som robila priatelovi palacinky a 3 som zjedla,yke boli dobre nadychane z bezlepkovej muky.Inu muku ani doma nemam,len taku.A zajtra mame stretko celiatikov,v restauracii,tak som zvedava co si tam dam bezlepkove.prave pijem zazvorak,a hajdedo postele pekny zvysok vecera vam prajem.

mimma

Dnes R: jablko
D: 2 banany
O: hovadzi gulas so zemiakmi, kusok cokoladovej torty, co som piekla
V: krajec chleba, zelenina, trochu kecupu
Dnes rano: 55,5 kg :( pritom jem normalne
A neozval sa ......

kilecko

ahojte ,TYR..... ty laskavo neries nasu Maoamku my si tu rozumieme a my nielen ze chudneme ,ale ako je aj v nazve temy my sme aj kamaratky tak riesime vsetko .JA som dnes ranajkovala chlebik cierny tenky so sunkou ,polievku a masko so zemiakmi a zeleninu na veceru cotage syr a chlebik a nastvana som nevyslo mi cvicenie ,umyla som okno a utekam a posilka bola zatvorena skoro ma utrhlo no nadavala som cely vecer clovek chce cvicit a nemoze a doma nam prisla navsteva a tak ani doma dala som si 2 dcl bieleho vinka a pol litra caju pijem .ale zajtra idem cvicit dufam ze mi to vyjde ,dievcata drzime sa ,doschudnutia

mimma

Ahojte, dakujem vsetkym za rady :)
Vcera:
R: jablko
D: 2 banany
O: kapustnica, maso so zemiakmi s cviklou, 2 kusky cokoladoveho zakusku
V: krajec chleba so zeleninou a kecupom

Ozval sa, ze dnes pride, tak som zvedava

carey

Ahojte, mna dnes pustili skor z brigady, lebo maju oslavu, tak dobre trosku si oddychnem, vecer este idem cvicit. Dnes jedlo, na ranajky vlocky s banánom, desiata muffin a polku jablka, obed zemiaky na stave s kuracim maskom :) poobede bude jogurt s niecim a vecera este neviem ale nieco zdrave. Ach dneska mame krasny slnecny dnik, tesiiim

kilecko

ahojte,tak dnes rano zemla so sunkou a kavicka ,1liter vody v priebehu doobeda a na obed polievka a masko s ryzou a zelenina ,potom som umyla 2 okna a bezala cvicit teraz som dopila kavu a este si dam pol litra caju a na cviceni som vypila tiez pol litra vody takze dnes som zo sebou spokojna ,MIMMA nebud smutna vsetko sa vyriesi samo a inac ma napadlo mozno si pisal z tvojim bratom ze co ti kupi pod stromcek a inac ked sa tak trapis tak ho mas isto velmi rada drzim palce nech to dobre dopadne .Ten cvik na stehna som mala z cd od Edity Sipeky ,lahnem na zem a nohu dam tak do vecka a kmitam s nou 100 krat a potom zas z druhou nohou to iste mam dojem ze mi to pomohlo,no ohnem tu nohu v kolene a patu mam na pravo od tela a pri zemi kmitam s nou a potom ohnem lavu nohu v kolene a patu mam na lavo no 90 stupnov a kmitam nad zemou ,no to je popis neviem ci sa z toho vysomarite tak to popisujem hruza.doschudnutia

carey

Ahojte, tak prvy den v novej brigade bol ok, celkom sa mi tam paci, dnes mi preslo rukami milion papierov a to bol len zaciatok, zajtra to kvantum budem aj skenovat :D ale v pohodicke, vzdy si nabalim do krabiciek, sak zariadene to tam maju faine.

Inak Mimma ja sa k tomu velmi nechcem vyjadrovat, ale z toho ci si napisala neviem presne o co ide...lebo nikdy nevies ci ti aj neklamal s kym si pisal a mozno to bolo uplne nevinne, takze tazko povedat, ale pocuvla by som baby v tom aby si sa s nim nesnazila skontaktovat, ked on bude chciet tak pride, ver mi a ked nebude mat zaujem, tak asi v tom bude nieco ine