pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte kocky ja sa mam dobre a buduci tyzden idem na kontrolu,tak uz hadam budem moct zacatbrusaky.ja dneska obed ryzoto,a rovno z prace behacky,takze nic nestiham.pekny vikendik vam prajem,ja mam pracovny.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Boli sme dnes konecne spolu a vsetko v poradecku :) aj sme si to vysvetlili, mal problemy sam so sebou... depky kvoli robote - neni na tom teraz financne najlepsie...
Ahojteeee, ja teraz nemam skoro na nic cas, teda stiham co musim a to ostatne nejak bokom ide. Roboty je vela ako na kostole, tak makam od rana do vecera, dnes hodina prezcasu, aspon ze s priatelom som bola na veceri, inak by sme sa ani nevideli...asi zacnem chodit na anglinu a tak no, inak asi som trosku pribrala, sice cvicim aj jem skoro rovnako, ale vcera som sa prejedla zo stresov ale tak dnes uz normalka, v robote vacsinu dna sedim tak som rada za kazdy pohyb.
Mimma mne sa toto uz nepaci, akoze fakt robi si stebou co chce, nemala by si sa nechat, mne sa toto tiez dialo a dopadlo to nastastie pre mna najlepsie a to rozchodom, ale tym nechcem nic tebe nahovarat, len sa drz a nenechaj sa nim manipulovat
Ahojte,
R: jablko+mrkva
O:tofu so sosovicou
V:mrkva,zeleny salat a vajicko natvrdo.
Hodina HIIT, kardio a cviky na spevnenie..to skoro kazdy den.
Dneska som piekla tortu, otec mal meniny vola sa ze torta Georgea Hamiltona. Zevraj bola vyborna, tak ked chcete kuknite, staci ked si ten nazov date do googlu.
Mamina mi dala ten recept na nivovu natierku:
40dkg Nivy
2PL ramy
6 strucikov cesnaku
1 velka smotana kysla
Vsetko dokopy rozmixovat
R: jablko, banan
D: jablko, banan
O: file s ryzou, muffin
Ol: 2 muffiny
No dnes som sa trochu prepapkala :) ale nevadi, ved chudnut uz nechcem
R: 2 jablka
D: banan, mandarinka
O: slepacia polievka, spagety, smotanovy pohar s piskotami
V: bola som na navsteve cize chlebik s pomazankou, sunka, zelenina, chrumky, cokolada :D mnam
Akurat som docvicila a idem do hajan
A inak, dnes sme si pisali, ze zajtra uz dojde na 100%
ahojte.Tak dnes sa mi cvicit podarilo som normalne stastna ,ale zajtra je zas posilka zatvorena ,no co uz pocvicim doma a pojdem na nakupi a rano sa odvazim jedavam normalne rano klasika ranajky cely den voda obed v praci potom este prejem nieco lahke doma takze taka normalna strava ziadne extremne chudnutie ale ani prejedanie a cvicim dufam ze sa mi cosi podari dat dole ale aj ked nic nedam mam zo seba dobry pocit .tak nech sa nam dari v chudnuti ale aj v osobnom zivote .
Ahojte kocky
Neozyvam sa, mam toho pred vianovami vela v skole:(
Vcera som bola kupovat s maminou veci na pecenie tak sa uz nato tesim:) na ranajky som mala postruhanu mrkvu s postruhanym jablkom a par orechov k tomu a na obed ma caka brokolica varena, s varenou sosovicou. Na veceru si urobim jeden salat co som jedla v restika a velmi mi chutil( vajicko na tvrdo, hlavkovy salat, mrkva a tvrdy syr).
Mimma - ako chapem moze byt nahnevany ze mu neveris alebo co ale aby toto robil to uz trochu prehana. On s tebou vyslovene cvici a velmi dobre si uvedomuje ze sa kvoli tomu trapis. Uff ja mam vztah 3 a pol roka ale kebyze so mnou takto cvici tak s nim riadne zacvicim ja! Neozyvaj sa mu aspon 4 dni ale nic ani smsky, fb, ziadne telefonaty proste uplne sa odmlc. Potom sa chlapec velmi rychlo zbada a zacne mu lepit..teda v pripade ze o teba stoji..ak nie, aspon to zistis s nebudes sa kvoli nemu dalej trapit s najdes si takeho chlaps co si ta aj zasluzi! Drzim palce
mimma, ja zacinam mat z toho celeho pekne blby pocit, sorry :-(, nechcem sa ta nijako dotknut
Neviem aky ma dovod. Rano mi pisal ze sa nechce rozist a ze dnes pride a vsetko si povieme. Vobec sa neozval odvtedy ani na moju sms neodpisal... to iste bolo aj vcera