mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem
Zápcha
na zapchu je dobry kompot,hlavne zavarane slivky.vyskusajte
este stale som nebola, strasne ma boli brucho. nechcem ist k lekarke lebo sa bojim ze ostanem v nemocnici. musim chodit do prace, lebo mam nove zamestnanie a ked budem hned chora tak ma vyhodia.
este som tam nepisala. a co im mam napisat, ze aky recept chcem? oni budu vediet?
no ja som tam na tu stranku napisala, poslali mi ten recept. je to naozaj z tej telky, oni to tam varili, da sa to pozriet v archive tv. je to fakt velmi dobre a ucinne, odporucam.
uz som to tu pisala. otvor si stranku -odkaz odstránený- najdi si ich emailovu adresu. vypytaj si od nich recept proti zapche, urcite ti ho poslu zadarmo. je velmi dobry a ucinny a nebudes potrebovat ziadne vitaminy. je to chutne jedlo, ktore si pripravis do zasoby do mraznicky. o par dni nebude po zapche ani chyru. budes zdrava a pekna, lebo ti to vycisti aj plet.
Zacni pit zaludocny caj.Je bezne dostat v lekarnach a aj v obchodoch s potravinami.Nastartuje travenie a aj stolica sa upravi.Je fakt velmi dobry.
Na tyzdennu zapchu pomoze len mnohonasobny krystir a hrozi to pohotovostou. Na to nepomozu ziadne prehanadla, prave naopak, moze nastat poskodenie criev z tlakov, ako napr dovertikuly, poranenia stien a niekedy aj zapletenie criev(mizerere).
Clovek sa nesmie takto zanedbat!
Zacni pit pravidelne zaludocny caj.Je ho bezne dostat v lekarni,aj v obchodoch s potravinami.Je velmi dobry,nastartuje travenie.Stolica sa ti upravi.
cawes zapcha ,recept:do lekvar zried vodou a zapi dalsou vodou a pohybuj sa nelahni si to zvikne zaberat .Minule som to poradila kolegyni a ok pomohlo.Mala by si si kupit probiotika ,nebola by si nafuknuta a mala by si prav.stolicu.napis ako ti to zabralo.ok.budem cakat.
pomooooccc!!! uz tyzden som nebola na wc, strasne ma boli brucho, hrozne krce. zapchy mavam stale, ale tato je uz velmi dlha. vie mi niekto nieco poradit? prosiiiim!!!