Zápcha

Príspevok v téme: Zápcha
utrápená

mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem

jozefinana

Tweetie! Asi to tak bude ako si napisala. Lebo vyskusala som to kiwi a to mi vobec nepomohlo.Isla som hned k doktorovi a ten mi poradil prasok f.x.passage sl,ten ked som si dala,tak som hned isla na wc a odtedy v pohode.Na kazdeho fakt nieco ine zabera.No pokial mi ten prasok robi dobre,budem si ten kupovat.Nastastie nie je drahy

katikaluz14

Je to pravda,že každému zaberá niečo iné.Mne zaberá len taký prášok,ktorý si kupujem.Má fajn príchuť,takú pomarančovú a keď dlhšie obdobie nejdem na veľkú tak hneď siahnem po ňom a potom je už všetko ok

Miska164

vyskusaj probiotika s vlakninou, tie mi pomohli, takisto pit vela vody. A zabera aj sport. Inak dlhodobu zapchu moze mat na svedomi aj syndrom drazdiveho creva, a ten suvisi aj s psychickou pohodou, takze moze byt problem aj tam. Ja som sa vela o chorobe dozvedela na webe cojeibs.sk.

tweetie

jozefinana: mne pomahaju napr. kiwi, ale ked ich jem pravidelne (v detstve som mala bezne tieto problemy a tolko rad, kt. som pocula a skusala... Odniesla som si z toho akurat, ze kazdemu zabera nieco ine, tak musis len prist nato, naco reaguje dobre tvoje telo)

niina

Jozefinana..Nejake prehanadlo kup a hned pojdes na zachod, uvidis ako rychlo :D :D...ale nie, srandu si robim...nebolo by dobre aby si isla k lekarovi s tymto problemom?...

Tomas12345

Ano ten olivovy olej som dakde cital ze to pomaha, a navyse aj mne samemu to pomohlo a mimochodom u teba ako ? vyskusala si to ? zabralo to ?

jozefinana

Tomas12345! Olivovy olej pomaha na zapchu? To prvy krat pocujem. Dnes to vyskusam a ked to nepomoze, tak asi fakt navstivim lekara, kedze mi to uz viaceri povedali. A nejaky iny takyto recept na zapchu nepozna este niekto?

Tomas12345

Jezefinana mna na zapchu pomohla si dat na lacno lyzicku olivoveho oleja. Ak zapcha neprejde tak vyhladaj doktora.

jozefinana

Poradte aj mne prosim!Uz tyzden som nebola na velkej potrebe a uz neviem co mam robit.Brucho ma neskutocne kazdy den boli ale vo mne sa to nejako nechce uvolnit:-(Neviem co si dat.Mavam castejsie zapchy ale takuto dlhu som uz dlho nemala:-(Prosim, pomoc!