Zápcha

Príspevok v téme: Zápcha
utrápená

mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem

liara

Daca: Vážne? A ja som sa od budúceho týždňa chystala jednu detoxikáciu vyskúšať:-/:-/ A tie prášky môže človek užívať aj keď má iba občasnú zápchu?

daca

Liara môžem ti napísať, že som to skúsila a nepomohlo mi to. Akurát som len trýznila môj organizmus a aj tak to nebolo k ničomu dobre. Pomohli mi až prášky od worwag pharmy, ktoré som potom začala piť a zápchy som sa po určitom období úplne zbavila. Od vtedy neverím žiadnym detoxikáciam!!!

liara

Ahojte, skúšali ste niekto aj nejakú detoxikáciu na zbavenie sa zápchy? Mohlo by aj to pomôcť alebo fakt len prášky a tabletky si vedia poradiť s takýmto problémom?

Za odpovede vopred ďakujem:):)

syliwiana

!Jozefinana! Papa;-):-
!Dragona! Jeej no tak to som rada, ze si ma pocuvla a ze si si ho kupila a taktiez aj to, ze s chutou nemas problem. Este aby cim skor zabrali a bude to uplne dobre, no nie? :-):-)

dragona

Syliwiana dakujem ti velmi pekne. Vcera som si F.X.Passage SL kupila v lekarni. Dnes rano som si jednu lyzicku hned zarobila tak, ako bolo v navode napisane. Budem dufat, ze co najrychlejsie zaberu. Este raz ti chcem velmi pekne podakovat za tvoje rady. PS.: s tou chutou si mala pravdu:-);-)

syliwiana

!Dragona! Ano, tie su volno predajne. Vies si ich kupit v lekarni. Pije sa bud rano na lacno alebo vecer a iba jedna davkovacia lyzica sa rozmiesa v pohari vody. Chut je uplne v pohode, kedze ma prichut pomarancovu. Toho sa vobec nemusis bat.

dragona

Nechcem to sem pre istotu pisat. Boli to tabletky na predpis, takze aj tak by si ich ludia len tak v lekarni nekupili, musel by im ich lekar predpisat. Noo ved premyslam nad tym. Tie su volno predajne, ze? A ako casto ten prasok musis pit? A chut je v pohode? Lebo vacsinou taketo prasky chutia hnusne:-/:-/

syliwiana

!Jozefinana! Dakujem ti, si zlata a tak isto tebe praje vela zdravia a hlavne zivotnej pohody:-) Maj sa dobre!
!Dragona! Ake tabletky ti poradil? A co keby si vyskusala napriklad tie prasky, ktore tu aj mne poradili? Tiez som neverila, ze mi pomozu ale opak bol pravdou! Pijem ich este stale a zapchy su fuc a to doslova:-)