mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem
Zápcha
Mirinho viem, že by som sa to dočítala ale mne sa to nechcelo hľadať a keď som videla, že to tu rozoberajú tak som počítala s tým, že mi to niekto napíše (a napísal si ty) a som ti za to veľmi vďačná! Čo znamená dosť rýchlo??
@benquis chut maju pomarancovu - docitala by si sa to vsetko na internete. osobne som tento produkt uzival a mozem povedat, ze je velmi ucinny. zapchy som sa dost rychlo zbavil. ak ti este stale problemy pretrvavaju, tak chod do nich. oplatia sa, uvidis!
Kotricka rada by som niečo vyskúšala, čo mi pomôže len neviem čo a preto som si sem prišla po radu. tie prášky sa ako dlho musia užívať a kedy sa pijú? akú majú chuť?
Kotricka: Áno vyskúšam. Už nič za to nedám a buď mi tieto prášky pomôžu alebo nie. No verím, že ÁNO!
@liara nie je zaco, rado sa stalo...aj ich vyskusas, hej?...
@benquis hehe to ako keby som seba videla:D:D...tiez som to robila a nic mi nepomahalo...no uz na to spominat radsej nechcem:(...nechces tiez vyskusat tie prasky?
Ľudia s týmto mám aj ja veľký problém. na veľkú potrebu chodím tak raz za 5-7 dní. ako kedy. jem veľa vlákniny, zopár krát spravím aj to, že na smotanu sa napijem len aby ma prehnalo ale niekedy ani to nepomôže:-( som už z toho dosť na nervy, keďže ma neustále bolí aj brucho a vôbec mi netrávi. poraďte ešte nejaké tipy ako sa toho zbaviť!
Kotricka: Aha, no dobré vedieť. Ďakujem ti za vysvetlenie! :-);-)
@liara toho sa obavat vobec nemusis...prasky f.x.passage sl su dobre aj na obcasne zapchy a pila som ich taktiez a to som tiez mavala zapchy iba tak, ze napriklad styri dni sa mi nedalo ist na velku a potom tyzden v pohode...teraz sa mi to uz ale upravilo uplne...
Daca: No veď toto a zbytočne by som bola len nervózna. Lebo po pravde si neviem predstaviť, že by som tri dni napríklad nič nejedla a iba by som pila nejaké nápoje. Asi by som umrela:-/:-/ Myslím to tak, či sa nemôže takým ľudom niečo stať, či im nemôže uškodiť ten prášok keď nemajú pravidelnú zápchu ale iba občasnú. Vieš? To som mala na mysli
Liara tak to môžeš byť rada, že si to včas zistila a aspoň sa nebudeš trápiť nejakou nezmyselnou detoxikáciou, no nie? Jasné, môžu ich aj taký ľudia. Prečo si myslíš, že by nemohli?