Zápcha

Príspevok v téme: Zápcha
utrápená

mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem

suhaj

Acidko, zive jogurty, vela tekutin, malo ciernych a zelenych cajov, malo cokolady, vela bananov, ovsenych vlociek a susenych sliviek, vela chodze, vela chodenia do schodov, caj hanassaki alebo pu-erh

pavla

Tá teplá voda pomáha ale treba jej vypiť ráno minimálne 1/2 litra. Nie je to príjemné ale telo si zvykne. V priebehu dňa je potrebné tiež piť vodu a potom mať aspoň 1 hod. pauzu.

jaeny

lenush,v lídli stojí 24.90sk,v čajovni sypaný 25sk za 10dkg ale mne sa lepšie pozdáva z lídla,však vyskúšaj,pá

jaeny

pomôže aj obyčajný čaj na chudnutie PU-ERH,kúpiš ho v lidli,každé ráno na lačno aspon 20min, pred jedením(môžeš aj viac krát za den

Lenush

su na to nejake cviky,ale az tak nezaberaju.. a z vlakniny ma vzdy velmi nafukuje a mam z toho obrovske brusko. nemam problem s priberanim, mam 19rokov, 170cm a 50kg. snazim sa papat co najpravidelnejsie, no aj napriek tomu mam stolicu az prilis nepravidelnu a bolestivu

moniqa87

Lenush... no tak asi budes musiet nejake narocnejsie cviky, ale to by si sa mala poradit s lekarom ak si pre nejaky dovod odslobodena