Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápcha

Príspevok v téme: Zápcha
utrápená

mám strašný nepríjemný problém s nepravidelnou stolicou a následnou zápchou. Na WC chodím približne raz za týždeň a necítim sa dobre. cítim sa plná nafúknutá a najhoršie je že mi potom skoro netrávi. akoby to vo mne stálo a ja neviem čo robiť. teplá vods ráno nepomáha, skúšala som čaje /zo senného listu/ ale to je otras, lebo je to jednorazové preháňadlo a črevá si odvyknú pracovať. Prosím poraďte mi niečo, vôbec necítim hlad aj keď celý deň nejem, je mi ťažko, potrebujem pravidelnú stolicu. Dá sa pribrať zo zápchy?lebo ja už sa cítim tak, že som aspoň 3kg pribrala. Hodila by sa očistná kúra ? Dakujem

71gloria

Súhlasím s Janou ľan je výborný liek na črevo, či už pri hnačke alebo zápche
1-2 PL rozdrvených ľanových semiačok zaliať pohárom vody, nechať cez noc odstáť. Ráno semiačka precediť. Precedený výluh vypiť nalačno. Môžeme doň pridať ovocnú šťavu, najlepšie z čerstvého grapefruitu. Semiačka možno použiť do raňajok vo forme cereálnej kaše či omelety alebo ich len tak zjesť.
Alebo-denne zjesť l malú lyžičku semena ľanu v akomkoľvek jedle. Surové a celé. Chuť jedla sa nezmení a kým príde do hrubého čreva uvoľní sa sliz a zmäkčí stolicu.

qwerty

Pre jeany - moj prispevok bol reakciou na nezelanu reklamu,ktora tam bola,ale ju uz asi Andrej vymazal,takze to tam uz nema zmysel.Cakam ze aj toto "moje" Andrej vymaze.

jaeny

práve že má takú zvláštnu chuť,ja si ho preto zalievam spolu s jedným sáčkom ovocného čaju,ochutnaj a možno ti bude chutiť,pá

Lenush

jeany - aku ma prichut ten caj? ak nieco podobne ako zeleny, al. cierny, tak je to uplne v pohode, lebo tie ja milujem :)

qwerty

P O Z O R !!!
Neverte kazdej hluposti.Keby to bolo take jednoduce a ucinne,uz by tym starocia liecili.Mozno je to chytak,ako si dobre zavirit pocitac,alebo 'naburat' ho a tak poskytnut druhym svoje citlive data.POZOR na nezmyselne a vedecky nepodlozene navnady!!

jana22

ahoj ja mam tiez tento isty problem a pomaha mi zjest rano na lacno lanove semiacka alebo vodu zo zavaranych sliviek:)

jaeny

ahojček Lenush,zabudla som ti povedať,že ten čaj nie je nič moc chutovo,ale dá sa naň zvyknúť,ja si ho teraz miešam s nejakým ovocným a má tiež účinok hlavne sa musí piť pred jedením,pá