15 a sex...

Príspevok v téme: 15 a sex...
nasta425

mam 15 roov ...mama chlapca a uz sa bozavame , on ma 16... minule som mu už dovolila ze prstami mi vošie tam dole a bolo to pekne ...len sa bojim , ze bude chciet viac... ako sa chranit , staci prezervativ , ked on je taky nadžany , ze neviem ci sa mam na to spolahnut , co ked sa mu vyvlecie
antiku ja nechcem

Slecna A.

me.myself, chcela by si jej zakazat aj to? Aj ten petting? Podla mna je to mensie "zlo", ako zacat v 15 s niekym spavat uz naozaj a mysliet si, aka som dospela a az vo vyssom veku pochopit, ze ten sex vie byt aj o niecom inom.
Z mojej skusenosti viem, ze kym nam v jej veku stacil naozaj ten petting, ktory ani nebol pettingom v pravom slova zmysle a so sexom sme zacali az po 18, tak dnesne deti uz ako 12 rocne zacinaju s tym, co ja som mozno spoznala ako 20 rocna kofa :) Radsej poradim zakladatelke, aby sa pustala nanajvys do pettingu, ako "nech sa paci, najlepsie kondomy su tie a tie, nech sa vam dobre sulozi"....
Uznavam, ze od toho pettingu je len krok ku sexu, ale to tym detom prosto nevysvetlis...Ajtak si budu robit po svojom

me.myself

Slecna A., precitala som si to tu, ja osobne nevidim rozdiel medzi pettingom a sexom. ze si o "to" prisla az neskor ako tvoje kamosky, ale priatelom predtym si dovolila petting. no ved to je uz to iste pre mna, jediny rozdiel, ze pri tom nemozes otehotniet, ale pointa je ta ista. takze ked kamosky placu kto bol ich prvy, tak aj ked ma baba v 15tich petting a s viacerymi neskor, to akoby so vsetkymi uz spala, aky je rozdiel v tej blane? ziaden, pre mna. niekomu dovolit nieco take intimne, vidi moje pohlavne organy,... hmm. v 15tich ma teda ozaj nezaujimali muzske organy :D

pomaranc99

@Slecna A. kto hovori o sexe? ako vsetko OK v tej hlave? pozrime sa spätne na komenty - Slecna A. Dnes 21:18 "skus nam tu napisat, co pre teba ten sex bude znamenat..." SI TO TY, KTO SA PYTA NA SEX 15r BABY TY PEDOFILKA...na zaklade tvojej uchylnej a sprostej otazky, ktoru si dala tomu dievcatu som sa jej zastal a povedal ti: "a co znamena sex pre teba slecna A? :)" TOTO SU FAKTY, KTORE SI TU KAZDY NA FORE MOZE PRECITAT...nesnaz sa ojebavat a pchat mi do ust svoje slova a podsuvat svoje zvratene myslienky...myslel som, ze s tebou prehodim par slov ako s normalnym clovekom, ale si fakt divna...

Slecna A.

miska :D Neboj sa, ja mam ovela viac rokov ako ty, takze sa nemusime navzajom poucovat ani o antikoncepcii, ani o tom, co si kto predstavuje. Ja som ti len napisala, akoby asi reagovalo mnozstvo inych zien na tomto fore. Nie sme tu zvyknute, ze tu pride 18 rocne dievca, ktore ma strasne prestrasne prestudovane formy ochrany...

miskaa332

Slecna A.
Pokiaľ si pri slove antikoncepcia každý predstaví len hormonálku, tak je jasné, že magi má pravdu s tým aké je to zlé s úrovnou vzedalnia v oblasti sexu.
Idem spať, ráno škola a potom brigáda..... ach, zase budem jag vypľutá hašlerka. :(((
Majte sa.

miskaa332

Nasťa, Magi ti píše dobre. Peting si užívajte, je to super, ale viac chlapcovi nedovoľ ani zanič!! S kondomom a podobne počkajte ešte, nenechaj sa presvedčiť. Lutovala by si.

Slecna A.

Miska, klud...Ked napises slovo antikoncepcia, kazdemu normalnemu cloveku sa predovsetkym vybavi ta klasicka, normalna, ktoru uziva tisicka zien. A pokial nemas na to ziaden specialny dovod, gynda ti predpise hormonalnu ant. A je teda super, ze ti poradila spermicidny gel. Sama ho pouzivam a pokial to robis spravne, nie je sa coho obavat...

miskaa332

Slečna A.
Ja niekde píšem, že som chcela hormonálku??? Ja som šla za mamou, lebo som nevedela aká všelijaká antikoncepcia je a naivne som si myslela, že moja mama je múdrejšia. Ako sa ukázalo už vtedy, vedela som viac ako ona, nieto ešte dne. Nakoniec som skočila ku gynekologičke a skončila s kondómom + spermicídni gel. Sama povedala, že to je spoľahlivejšie, ako hormonálka, tú by som ani ja nechcela. Aj tak si s priateľom večšinou vystačíme s tým petingom, ako písal magi. A rodičia ani netušia, že s priateľom spím, toto by rozhodne nepredýchali.

Slecna A.

pomaranc, tvoj email hovori za vsetko...Nebudem ziadnemu lisiacikovi sprijemnovat vecer s opismi mojich sexualnych radovanok a neviem coho este. Na to mas ine stranky na nete, nemyslis? :)