15 a sex...

Príspevok v téme: 15 a sex...
nasta425

mam 15 roov ...mama chlapca a uz sa bozavame , on ma 16... minule som mu už dovolila ze prstami mi vošie tam dole a bolo to pekne ...len sa bojim , ze bude chciet viac... ako sa chranit , staci prezervativ , ked on je taky nadžany , ze neviem ci sa mam na to spolahnut , co ked sa mu vyvlecie
antiku ja nechcem

pomaranc99

@Magy podla seba sudis inych? zrejme ti vadi, ked si ludia pisu a ty nie si toho sucastou vsak? ludia si tu mozu spolu pisat o com chcu a teba do toho nic neni...

Magy

pomaranc - neviem ci len ja mam ten pocit, ale po prejdeni celej debaty sa mi zda, ze sa az prilis zaujimas o intimne informacie zien a natiskas svoj mail a dozadujes aby ti pisali svoje intimnosti. zavana mi to uchylkou, nic v zlom.

Iba Katka

pomaranc veľmi by som chcela, aby bol mojím manželom v budúcnosti, rozprávame sa o tom, plánujeme. Ale vo svojom okolí vidím, že to nie vždy tak dopadne, nedávno sa sesternica rozišla s priateľom po 6 rokoch, pred 2 týždňami kamarátka s priateľom po 7 rokoch. Človek nikdy nemôže vedieť čo sa v budúcnosti stane. A všímam si to isté, ako ty. Môj priateľ je veľmi dobrý človek, jeho rodičia sú tiež dobrí ľudia a o starých rodičoch ani nehovorím :). Len boh vie, čo sa stane o 3-4 roky, viem, že najbližších 5 rokov dieťa ešte nechcem - teda nie že nechcem, v najbližších 5 rokoch si chcem dokončiť výšku a zabezpečiť budúcnosť :)

pomaranc99

@Iba Katka este nie si rozhodnuta ci tvojim manzelom bude alebo nie? ja ked spoznam daku babu tak uz po mesiaci viem velmi presne povedat ci by som mal zaujem si ju zobrat za manzelku alebo nie...pozeram sa na to, co by dala mojmu dietatu ako matka. co si vsimas ty pri posudzovani buduceho manzela?

Lulita

mna strasne take priblble otazky rozculuju, nemala sex, je panna, ale v sprche "otehotnela" a kazdej je hned na odpadnutie kks, kazda jedna ma uz paranoju z tehotenstva, nech nelezu za chlapmi, ked su z toho uplne potom psychicky narusene a nahovaraju si bludy

Iba Katka

Budem mať 22, mám dlhodobý vzťah, čiže prakticky mám s kým plodiť, ale nie je to môj manžel a možno ním bude, možno nie. A áno, z vlastnej skúsenosti viem, že keď rodičia niečo zakázali, tak ma to viac lákalo, prípadne zo sledovania mladšieho brata.

A áno, pred pár dňami taká téma bola :D Nech sa páči
www.zdravie.sk

pomaranc99

@Iba Katka wtf :D taka tema naozaj bola? :D beries to aj z vlastnej skusenosti, ze ked si bola mala a nieco ti zakazali tak si to just urobila vsak :) aj ja som bol taky :D je to tak, ludi najviac laka to co je zakazane...a kolko mas rokov? mas uz aj niekoho s kym budes plodit? :)

Iba Katka

Pomaranc nie deti nemám a áno, som na deti ešte mladá (aj keď mnohé v mojom veku sú už mamičky, ja si chcem najprv zabezpečiť živobytie a potom plodiť), ale z vlastnej skúsenosti viem, že keď sa decku niečo zakazuje, tak to just spraví. A radšej sa s ním o tom porozprávať, aby malo informácie, ako potom zakladať témy "sprchovala som sa s chalanom, tehotenský test bol negatívny, som tehotná?"

Iba Katka

Súhlasím s Magym. Je pravda, že keby za mnou prišla moja 15 ročná dcéra s tým, že chce sex so svojím priateľom (ak by prišla) nadšená by som z toho práve nebola, ale je potrebné tomu dievčaťu vysvetliť čo a ako robiť, čo sa týka ochrany. A ak sa jedná o veľmi krátky vzťah, tak vysvetliť, že chlapcovi možno ide len o sex a že by si to mala premyslieť, lebo o panenstvo príde len raz.

Kasandra - a čo by si dosiahla, keby si svojmu dieťaťu zakázala sex? Jedine to, že by sa na teba nahnevalo, povedalo ti, že ťa nenávidí a tajne šlo sexovať aj tak, bez potrebnej znalosti o ochrane. Toto nie je správny rodičovský prístup. Zakázané ovocie chutí najlepšie a keď dieťaťu čosi zakážeš, tak si za tým tvrdohlavo pôjde. Ak mu dáš zaracha, tak pôjde sexovať poza školu. Radšej pôjdem dcére kúpiť kondómy alebo ten pharmatex, ako keby mi mala klamať po zbytok svojho dospievania.