Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

15 a sex...

Príspevok v téme: 15 a sex...
nasta425

mam 15 roov ...mama chlapca a uz sa bozavame , on ma 16... minule som mu už dovolila ze prstami mi vošie tam dole a bolo to pekne ...len sa bojim , ze bude chciet viac... ako sa chranit , staci prezervativ , ked on je taky nadžany , ze neviem ci sa mam na to spolahnut , co ked sa mu vyvlecie
antiku ja nechcem

pomaranc99

@Lulita no dobre, ale predsa pripustime, ze by sa nasiel v tvojom zivote nejaky zaujimavy muz (predstavme si trebars situaciu, ze by si nebola vydata a nemala dieta) po akej dobe by si sa s muzom pomilovala? a to, ze si vydata neznamena, ze ta nepritahuju ini muzi :) ktore vlastnosti na muzoch obdivujes a su pre teba
dolezite? milujuci a prirodzene dobry povie kazda, myslel som nejake specificke vlastnosti, ktore si vsimas ty. ja sa velmi rad rozpravam o vztahoch :) mozes mi napisat aj maila na -adresa odstránená- :)

Lulita

no a ktým vlastnostiam - muz musi byt DOBRY po vsetkych strankach ;) to znamena milujuci, uctivy, prirodzene dobry, ma mu zalezat na rodine a starat sa o nu s laskou

Lulita

pomaranc - bola som velmi mlada a robim to co citim, vsetko islo ako ma byt, bolo to naozaj carovne obdobie, ha to su itazky :) ja osm uz dlhe roky vydata a mam dieta :) s inymi muzmi ako s manzelom nespavam :)))

pomaranc99

@Lulita 2 roky je strasne dlha doba, ale zasa ja som mal prvy krat sex az v 18tich. aku dlhu dobu chodis s muzom nez sa s nim pomilujes? a na ktorych vlastnostiach ti najviac zalezi?

Lulita

pomaranc -za necele 2 roky od nasho chodenia, necitila som este psychicky pripravena na styk, ale petting sme mali od 15tich, vo vztahu neslo len o sex smaozrejme, boli sme zalubeni

Lulita

pomaranc - myslim, ze to nie je podstatne preco, nebola v tom nevera, obaja sme boli v rovnakom veku, cize 15 ked sme zacali spolu chodit

Lulita

nerobte z toho vedu, ked sa niekto zamiluje, tak petting ide ruka v ruke s tym, ja som v 15 mala svoju prvu lasku s ktorou som bola dalsich 5 rokov a nic by som na to nezmenila a ani som neotehotnela, bolo to velmi pekne obdobie

pomaranc99

@Slecna A. to, ze som ti napisal svoju mailovu adresu a chcel s tebou prehodit par slov, neznamena ze som sa chcel s tebou bavit o sexe - tvoja dedukcia je nespravna...

@me.myself aky je rozdiel v tom ci bude alebo nebude v 15tich mat petting ked vacsina bab uz od 12tich masturbuje a uz davno si blanu pretrhli?