mam 15 roov ...mama chlapca a uz sa bozavame , on ma 16... minule som mu už dovolila ze prstami mi vošie tam dole a bolo to pekne ...len sa bojim , ze bude chciet viac... ako sa chranit , staci prezervativ , ked on je taky nadžany , ze neviem ci sa mam na to spolahnut , co ked sa mu vyvlecie
antiku ja nechcem
15 a sex...
Magy- zdá sa, že dosť zľahčuješ. Si predstav, máš dcéru, má 15 rokov a chce sexovať s chlapcom, povie ti to ako otcovi, kebyže sa nehanbí a ty jej to odsúhlasiš. No tvoj prístup je fakt "super" na rodiča.
Ak si pichnes len obcas, tak kondom staci, ale ak to chces robit pravidelne, tak by si mala brat antikoncepciu.
mila nasta425 - som rad ze sa snazis riesit ochranu.
toho sa nemusis bat, ze on chce alebo bude chciet viac (a skor ci neskor aj ty sama), to je uplne samozrejme. skor sa boj toho, ze by si mu podlahla velm rychlo a bez ochrany. sexualita tu bola s nami od nepameti a nevidim dovod moralizovat (ako to robia tu poniektori).
je zrejme, ze vies, ze sex vedie k plodeniu potomkov. skus sa spytat tvojho priatela, ci si toho je vedomy aj on a ako by sa zachoval, keby si ostala tehotna. prip. ako by zareagovali jeho rodicia. sex je krasna a lakava vec, ale musis byt trosku "svinka" a otestovat si takymi otazkami a diskusiou toho svojho gavaliera, ci mu ide LEN o sex, alebo sa mu pacis celkovo.
este jedna rada na zaver - skutocne 100% ochrana neexistuje. pri akejkolvek je vacsie ci mensie riziko, ze zlyha! jedina istota ako nebyt tehotna, je nemat pohlavny styk. ale ostatnym sexualnym hratkam sa branit nemusis. uzi si to. ;)
dieta moje ty sa spoliehaj len sama na seba a chalanovi dovol tak maximalne smatrat tymi prstami...
Nehnevaj sa, ale podľa mňa máš na sex ešte čas. Kde sa ponáhlaš?
Ja by som ti skôr poradil sa viac venovať učeniu a škole než tomu či mať sex a či je chlapec nadržaný...a čo sa vzťahu týka - akurát si s tebou pár krát zašuká a rozíde sa s tebou. 16r chalan ešte nie je dostatočne zrelý na to, aby mal vzťah...chce si akurát zašukať s čo najväčším počtom báb...
No a čo potom, ak otehotnieš ... máš nejaký plán ?
chlapcovi v tomto veku ide len o sex
antiku ti ani neodporúčam, si na to mladá
kondóm by mal stačiť, ale treba si pri ňom dávať pozor a vysvetliť to hlavne chlalanovi - kondom sa môže zošmyknúť a to by si mal všimnúť. môjmu bývalému sa raz zošmykol a keď som sa ho pýtala či si to nevšimol, tak povedal len "tak, bolo to lepšie". okrem toho môže aj prasknúť a preto by ste si to mali skontrolovať.
môžeš skúsiť kombináciu - nech si dá kondom a ty by si si dala pharmatex. jedná sa o nehormonálnu ženskú antikoncepciu. je to vlastne spermicídna látka ktorú si dáš tam dole a zabíja spermie. je v dvoch formách - krém a kapsule. odporúčam kapsule (čípky), lebo krém je hnus :D
to by bolo ku antikám
ako dlho ste s tým chlapcom spolu? Ak ste spolu krátko, tak s ním nespávaj, je dosť možné, že mu ide len o tom jedno a budeš to ľutovať ako veľa žien ľutuje. Vyspať sa s niekym len preto, že je nadržaný, nie je správne. Radšej počkať dlhšie na toho vhodného partnera, ako spať s nejakým nadržaným výrastkom :)
Uvedom si vsak, ze deti by nemali robit deti.