mam 15 roov ...mama chlapca a uz sa bozavame , on ma 16... minule som mu už dovolila ze prstami mi vošie tam dole a bolo to pekne ...len sa bojim , ze bude chciet viac... ako sa chranit , staci prezervativ , ked on je taky nadžany , ze neviem ci sa mam na to spolahnut , co ked sa mu vyvlecie
antiku ja nechcem
15 a sex...
Jooj Katka, toto poznam. Pracujem s detmi, takze som sa podozvedala toho dost od nich. Nerozumiem celkom tomu, co sa deje okolo nas...Ja sa velmi snazim pomahat tym "mojim", ked za mnou pridu s dakym problemom, o ktorom som ja v ich veku len snivala...Ale rodinu nenahradi nikto. Rodina je to co dieta ovplyvnuje najviac. Pokial sa nezmeni v rodinach "nieco", tazko to zmenia vychovavatelia, ucitelia a podobni ludia..
Slecna A - ono aj ohľadom toho internetu treba dosť komunikovať. Bola som svedkom vecí, o ktorých nesmiem hovoriť. Povedzme, že pedofilovi z azetu podľahne 12 dievčatok z 14 a len dve bežia za mamou. Smutné, že?
Vidis pomaranc, nielen ja som pochopila tvoju otazku ohladom sexu a nasledny email, tak ako som pochopila, ale vsimol si to aj Magy. Takze kdesi musi byt chyba... :) Ale kedze komunikovat mailom ohladom hoci coho nebudeme nikdy, tak uzatvaram tuto diskusiu medzitebou a mnou :)
A suhlasim s vami vsetkymi, ze je strasne dolezite, aby mali rodicia s detmi otvoreny vztah, aby dieta mohlo bez obav prist a spytat sa na cokolvek. Bohuzial, dnes nevychovavaju rodicia, ale internet...Ked som mala ja 13 rokov, internet len prichadzal do rodin. My sme si ho dali hned po starostovi :D Spoluziaci nechapali, naco nam doma taka blbost je :D Mohla som byt pri nom hodinu denne,ocino nas kontroloval :) Chore? Obmedzujuce? Dnes ano, vtedy nie...Nepaci sa mi,ako sa vsetky hranice posuvaju...Dnes keby rodic povolil dietatu hodinu denne chatovat (nie vyhladavat informacie, ale pisat si s kamaratmi) na nete, asi by sa decko strasne vzburilo. Nehovorim, ze keby neexistoval net, tak by si deti nenasli ine cesty ako sa dozvediet o sexe viac, ale urcite by to nevyzeralo tak, ako to vyzera dnes...
pomaranc - podla seba sudim inych?? chlapce ty o com tocis???
ja som uz z takych detinskosti davno vyrastol, aby mi vadilo, o com alebo kom sa ludia bavia, ci uz so mnou alebo bezo mna. pisem len svoj nazor na zaklade svojich poznatkov a pocitov. a ako vidim, nie som sam, co zdiela podobny, prip. rovnaky nazor ;)
Súhlasím s Magym :) V k danému topicu sa pekne vyjadril. Mladí si urobia čo chcú a keď im to zakážete, tak zákaz porušia ešte naschvál z trucu a zo zvedavosti. Treba sa rozprávať o problémoch, nezakazovať, neprikazovať. Že slečna skúša? Dnešné deti skúšajú radi a často veľa vecí, z ktorými by dospelí ľudia s čím-tým odžitým nesúhlasili. A myslím, že je to tým nedostatkom komunikácie medzi rodičom a dieťaťom... proste hľadajú info inde. A potom "musia" radiť kamaráti a internet :P
Btw, s Magym zdieľam rovnaký názor aj na Pomaranča :D
v dnešnej dobe je jedno aká oblasť, len aby to nebola tá najmizernejšia pozícia a najhoršie platená pozícia. A čo sa týka ich vzťahov, viem že na to mali svoje dôvody, lebo po takom dlhom čase sa ľudia už nerozchádzajú kvôli maličkostiam.
@Iba Katka a v akej oblasti by si chcela pracovat? v dnesnej dobe ked si chcu mladi ludia kupit byt/dom tak sa to vacsinou inac neda nez si zobrat pozicku a zadlzit sa co neni ziadna slava...a na druhej strane byt zabezpeceny, ale stary a vychovavat deti je tiez na prd...preco sa rozisli po 6 a po 7 rokoch? ja som tolkorocny vztah sice este nemal, ale musi to byt dost brutalne sa po takej dobe rozist...inac mozes mi napisat aj maila, aby niekto s nickom magy nemal sproste komentare...