Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

Dosko

ďakujem za odpoveď

Prosím mám ten Citricidal užívať aj vnútorne?
V akom množstve a frekvencii ??

alebo len oplachovať na povrchu prípadne namáčať ??

RNG

Dosko, hygiena to vyriesi, pripadne dezinfekcia koloidnou striebornou vodou alebo silnym roztokom citricidalu.
Pod silnym roztokom citricidalu myslim povedzme 12+ kvapiek do deci vody, co je koncentracia vyse 2500 ppm, na seraciu maracens treba koncentracia 2000 ppm.
Na povrchu tela mame hropmady roznych mikrobov, ktrore sa stanu skodlivymi len ked preniknu cez kozu. Na slizniciach je to komplikovanejsie, kedze tieto su polopriepustne

Dosko

Ahoj RNG
V roku 2009 mi bola diagnostikovaná zvýšená činnosť štítnej žľazy.užíval som 1 x denne štandardný liek Thyrozol.
Až v roku 2013 som zistil, že existuje bylina ktorá upokojuje činnosť štítnej žlazy. Vo forme čaju túto bylinu užívam do teraz. Mám pocit, že štítnu žlazu mám stabilizovanú, ukľudnenú.

Od januára 2015 sa mi naskytol problém s výsevom červených vyrážok na žaludi, zo steru z povrchu žaluďa mi zistili b a k t é r i e :
- Serratia marcescens
- Zlatého stafylokoka
-Enterococcus faecalis
(Neviem prečo v jedno laboratóriu našli Zlatého stafylokoka ale o týždeň v inom už nie,
ale našli serratiu marcescens, ktorú som v tam predtým nemal.)
Prosím o radu ako zlikvidovať tieto baktérie??
Moč mám bez baktérií, aj krv je v poriadku.
Vopred ďakujem

môj email:doskocilmail@gmail.com

marakkana

Dobrý deń, chcel by som RNG požiadať o názor. Začal som pred štyrmi dňami odporúčanú kúru (citricidal, NAC, extract z olivových listov a samento). Včera som si navyše zarobil kvapky do nosa s Citricidalom (podla odporúčania). Dnes sa mi z dutín uvoľnili žlté hlieny. Môže to nejako súvisieť s prípravkom NAC?

sponka1

RNG piše sa v tej teme o Citricidale.Dnes už možem po troch rokoch tinitu povedať že som za vodou a to vďaka tvojim radam.Som zdravotnik a nehambim sa za to že som dala prednosť tebe pred lekar..Samozrejme že som si veľmi dobre prečitala a overovala tvoje rady na int.pretože som neverila že mimo odpor.liekov lekarom može nelekar pomocť ľuďom v chorobe-dokonca som bola na teba naštvana že čo si to ty dovoľuješ takto verejne radiť a že prečo je ti to dovolene.CHcem sa ospravedlniť a neviem inač ako sa odvďačiť len VEĽKYM ĎAKUJEM Pred troma rokmi som bola ubolena-zlomene tri stavce,nehovorim o protruz atď chrbtice,opakovane do roka X-krat zapal KHCD,nafukovanie-zly metabolizmus atď.Ten tinit.bol moj posledny zdrav.problem.Tebou odp.produkty som uživala v oveľa nižšich davkach a hlavne som počuvala moje telo.Ďakujem

lombardo1981

Efedrín, syneferín, clebuterol, metamfetamín ju majú. Ich účinok i nežiadúce účinky sú si podobné. Všetko sú to ***.
Ale mňa by najviac zaujímalo, čo je vlastne ten difenol hydroxybenzén zač. Prečo nechcú zverejniť jeho chemickú štruktúru či vzorec?
Obrázok nech si urobí každý sám. A každý nech sa sám rozhodne. Ja len podávam informácie, ktoré sa od teba nedozvedia.

RNG

Strukturalna podobnost este neznamena , ze oba su skodlive. Inac tam sa jedna o zmes roznych quaternialnych zlucenin, nie o jednu a bezpecnopst je jasne dokazana testami na potkanoch s davkami vyse 100 nasobnymi, nez to, co tu odporucam.
To si samozrejme nemozete dovolit so ziadnymi chemickymi liekami.
www.naturalingredient.org

lombardo1981

Účinná látka je kvartérnny chlorid amónny (quaternary ammonium chloride).
Pri výrobe sa používa difenol hydroxybenzén, ktorý sa údajne štrukturálne podobá na benzethonium chlorid. V preklade difenol hydroxybenzén znamená "2 fenol fenol".

RNG

alex 55, keby to bola pravda, tak by to nasa FDA uz davno zakazala a vyrobcov posadila do vezenia. Takze sa jedna o loz sirenu farmaciou ako boj proti konkurencii. Spinavy boj.
Potraviniovy doplnok musi byt neskodny.