Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

jurike

A co tak klystir alebo teda vyplach sa da urobit pre hrube crevo vyplachoval som si vodou snazim sa nakopnut celkovo travenie stolica je normalna ale pobolieva ma okolo zaludka pazerak ale poslednej dobe sa ukazuje tlak v oblasti pupka a su tam aj ine priznaky napr. svrbenie konecnika bolest hrdla bolest hlavy uzivam pancreatin na podporu travenia mam aj hlc ale ten neuzivam lebo neviem ci mi vobec pomaha teraz som zacal detox ohladom parazitov uvazujem aj nad cds2 neviem co uz by som skusil vysetrenia mam od odberov krvy az po vytery ultrazvuk 2x srdce pluca krcne gastro tam skontatoval 2x za sebou ze je to ten reflux tabletky nebrriem lebo mi nezaberaju na zaciatku ano teraz uz nie hladam alternativu

RNG

Nuz na kupel by si toho potrebovala hrozne vela, ale roztok citricidalu si mozes natierat kdekolvek na telo. Moze to zmiernit aj rozne bolesti a samozrejme povrchove sterilizovat kozu.
Dovodom refluxu je nedostatok kyselin, ktore si vtedy treba doplnovat s jedlom, inac pri oslabenom traveni postupne spejes k stovkam roznych zdravotnych problemov.

jurike

RNG prosim ta o pomoc chcem sa ta opytat ci sa da urobit aj kupel stoho citricidalu a ze ci je mozne snim preliecit reflux dik

RNG

To je jedno. Ja sa parkrat za den pozriem obvykle na mail a na fora, kde prispievam.
Teda ak nemam privelke zatazenie v robote, alebo sa potrebujem "preladit" pri prilisnom pracovnom pretazeni.

RNG

Nuz podla toho, co mas. Ja byt beznym spotrebitelom by som drzal doma aspon citricidal, koloidnu striebornu vodu, oreganovy olej a chapatral, aby som mohol na rozne infekcie okamzite nieco zobrat, skor, nez zachvatia cele telo. No a samozrejme radim brat doplnky ako jod, selen zinok vitaminy C E D-3 K-2, cistit si cievy lecitinom a nasadzat probiotika a brat kazdodenne na ich podporu a celkove cistenie tela zmes mikrovlaknin.

RNG

Urinarnyc nakaz je hromada roznych, a tak je na ne aj hromada roznych prostriedkov, od D manozy, co ich doslova splache zo systemu, cez citricidal, oreganovy olej, monolaurin, berberine a podobne. Samozrejme podporenie imunity tu tiez pomaha, najma podporenie probiotickeho osadenia v crevach branim probiotik a najma ich zivenim a rozmnozovanim kazdodennym doplnovanim mikrovlaknin.

Dosko

Ak mám v poslednom čase pocit, že to mám aj v ejakuláte zvažujem, že by to bolo potrebné ??

Je vhodné to dopĺnať aj o iné prírodné doplnky ako NSA,oregánový olej alebo niečo iné ??