Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

ModraObloha

Odporucam objednavat s iherbu, maju tam za 13 dolarov jeden a nad 20 dolarov som mal dopravu zadarmo (na slovensko) Jedná sa o ten pravý citricidal.

september2017

Dear RNG
Pouzivam Maximum GSE od Nutribiotic, ktory obsahuje 60% citricidal a pise sa tam, ze ide je Quaternary compound synthesized.
Na zaklade nizsie uvedenych komentarov usudzujem, ze by mohlo ist o ucinnu verziu.
Co myslite? Dakujem za nazor

mirolino

Otazka pra pana RNG.
Dobry den. Mam osteomylitidu sposobenu bakteriami pseudonomas aeruginosa a staphylococcus hominis. ATB nezaberaju. Zlepsenie stavu nastalo iba pri pouzivani pripravku Kappa rizol a caju chanca piedra. Chcem sa spytat, ci pomoze, ked budem pouzivat citricidal quaternial. Ako ho pouzivat a kde sa da zohnat.
Za odpoved vopred dakujem.

havo 1979

eriksarmir
06.06.2016 20:03:34

dobry den, prosim vas pan RNG poradili by ste mi? mam bakteriu Klebsiela pneumonae a nezaberaju mi nanu antibiotika tak by som chcel
skusil
ten citricidal, neporadite mi prosim vas aky presne a ako to uzivat? ďakujem
ja som mal to iste,teda podobne k. oxytoca, v pipusikovi, po peknej babe(inkubacna doba 3tyzdne, priznaky ako kvapavka, len ta sa prejaci uz za dva dni, tak som bol kludny). spravili ster, poslali na molekularnu biologiu a prisli vysledky tuto bakteriu zabije vsetko okrem jedneho antibiotika. najslabsia moznost bola amoxicilin+kys.klavulanova (amoksiklav,augmentin) , najsilnejsia moznost bola ciprofloxacin. zbytocne najsilnejsie moznosti davat. ta najslabsia moznost zabrala po tretej tabletke. citrovital a citricidal si ani neprdli. to len doplnok k liecbe, popripad menej problematicke bakterie..ale grampozitivne. gramnegativne su trosku prešpekulovanejsie :)

bubu119

dobry den, velmi trpim silnym zapachom z ust. moj zubar mi pred par rokmi povedal ze mam infekciu dasien a k tomu aj sjorgenov syndrom, lebo mam sucho v ustach. pred par dnami som nasla prispevky o citricidale. zijem v irsku, kde som si zohnala citricidal od vyrobcu higher nature.zlozenie je : citricidal grepefruit seed extract 34%, glycerine, antioxidant: ascorbic acid, vegetable glycerine.
je to ten spravny vyrobok? vie mi niekto poradit? a pomohol by mi citricidal s infekciou dasien? dakujem

leana

Dobry den,mojej dcerke 2 a pol rocnej-bol najdeny v nosee stafilokok -mrsa,chcela by som vyskusat citricidal,poradite mi ktory mam kupit a ako ho podavat?