Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

alex55

RNG ako je to s tým citricidalom? Som našiel že bez chemickeho benzetonium chloridu by bolo celé GSE neúčinné. ...vraj je to U všetkých výrobcov. ..samozrejme je toxicke

katusika

Ja mám dobré skúsenosti s citricidalom od firmy higher nature. Mávala som problémy...tam dole. Svrbenie a podobne. Doktor predpisoval kadejaké lieky. No stále sa mi to vracalo a práve spomínaný citricidal mi pomohol. Robila som si výplach 2-3x do týždňa a mám pokoj. Tak isto, keď pociťujem, že ide na mna choroba, tak ho užívam. No neznášam tú horkú chuť. Tak to robím tak, že z nejakej kapusule vysypem vitamín a nakvapem tam asi 20 kvapiek citricidalu a zapijem s veľkým pohárom vody. Neviem, či sa to tak môže, ale zaberá. Momentálne skúšam aj bio/chem tiež zo stránky www.hoogle.sk tak uvidím, či bude mať rovnaký účinok.

Marcela PE

Ved inak to ani nerobím . Vaš nick a produkt alebo zdrav. problem a odporúčam všade. Citricidal som chcela na zápal nosných dutín ale nepomohol :( a zvyšovala som aj dávku... tak aspoň vyhrievam dutiny infra svetlom.
Takže ďakujem za pomoc s GERD a nedostatkom kyselín, lebo DR mi dal helicid a nedopadlo to dobre

RNG

Kto chce vediet, na co je povodny citricidal (tj taky co obsahuje quaternialne zluceniny)ucinny a v akych koncentraciach, moze si to najs cez google.sk pod mojim nickom a slovom citricidal.
Nic nie je ucinne na vsetko, na plesne a candidu odporucam najma oreganovy olwj, tj carvacrol v nom.

Marcela PE

Citricidal od higher nature je rozhodne neúčinný. Absolútne v ničom mi nepomohol! Napr.: ani na mykózu v ústach (8 dní som to skúšala). Tak som siahla po kokosovom oleji a ani nie za tri dni som mala pokoj. Ktosi si tu urobil peknú reklamu asi sa ho potrebuje zbaviť. Neodporúčam

zdrava

Chcela som si objednat citricidal z hoogle.sk ale vidim prave ze si tu liume a korsi spravil poriadne trapne reklamu tak utekam kade lahsie.... Ludia vy to fakt nechapete ze to svedci o vasej neserioznosti a tymto si len zbytocne odplasite potencionalnych zakaznikov..??!!

RNG

Lekaren ma lieky ale nie potravinove doplnky, na to su ine obchody a najma internetove predajne. Pozri napr na hoogle alebo do zahranicia, na iherb.com alebo ine zdroje, pouzi vyhladavac google.com

numbius

dnes som bol v lekárni a ked som povedal čo chcem tak na mňa pozerali ako na "iného" :) - pýtal som si roztok GSE citricidal, nemali ho rovnako ako kokosový olej a oreganový olej... tak kde je to možné zohnať ? iba internetom ? môžte odporučiť nejaké osvedčené výrobky na proti-candidovú kúru ?