Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

Dosko

Ahoj RNG
Písal som ti v tejto téme dňa 6.5.2015 zo sterov mi našli na penise baktérie:
Serratia marcescens
Zlatého stafylokoka
Enterococcus faecalis
Pre odstránenie som to oplachoval Citricidalom a to postupne 1 kvapka do 2 dcl vody a zvyšoval systémom 1 deň 1 kvapka až 5 deň 5 kvapiek do 2 dcl, všetko 2 x denne, chcel som pokračovať až na koncentráciu 12 kvapiek do 1 dcl tak, aby to bolo účinné na tie baktérie ako bolo odporúčané.
Ale na 5 deň som to mal na niektorých miestach na žaludi penisu, okolo trubice a predkožke červené a bolo to trošku citlivé, také červené kruhy preto som prestal s oplachovaním a to začervenanie sa zmenšilo a postupne sa mi ošúpala koža, mám to červené už len minimálne.
Chcel som len informáciu či je to začervenanie bežné pretože tú koncentráciu som ešte nedosiahol a pokračujem v oplachovaní a dnes sa mi to znovu začervenáva ale len okolo otvoru na penise ??

Vopred ďakujem za odpoveď

RNG

Mimi, rosacea je obvykle sposobena premnozenym koznym roztocom demodex foliculorum a mikrobami, co ma v svojom traviacom systeme. takze jeho pridusenim a "vyliecenie" niecim antimikrobialnym, co mu zabije tie mikroby v traviacom systeme sa to da potlacit.
Skus kokosovy olej s par kvapkami citricidalu , alebo oreganoveho oleja, podla nakaz, co ten roztoc v sebe ma.
Samozrejme protiparaziticke prostriedky ho tiez potlacia

RNG

Zdenek, mne telo nevyraba dost kyselin , tj ked si nedam doplnok spolu s jedlom a dnes je to uz 3 kapsule, tak mam bolest zaludka,. reflux zo zaludka alebo dokonca otravu zaludka za par hodin najneskor.

mimi196

RNG, prosím chcem sa spýtať, sú kvapky citricidal účinné aj pri kožnej chorobe rosacea? Kožná má podozrenie na túto chorobu, mám to v začiatkoch, začervená tvár, niekedy silné návaly červene do líc a drobné pupienky. Viete poradiť? vdaka

zdenek90123

Ahoj RNG chcem sa ta opytat mam diag.reflux bolest prava strana hrudnika atd ja by som chcel vediet asi po akej dobe uzivania HCL 650 je realny ustup resp. zlepsenie ci mas skusenost?
A este ja som si tie tablety kazdu jednu pekne oddelil a ten prasok dal do nadobky ci to mozem uzivat vo vode a tak vypit dik za odpoved zdenek

vlado69

je vhodne kombinovat viacere prirodne doplnky, jeden len velmi tazko pokryje vsetko... ja som skusal uz kombinovat asi 20 veci.. a doteraz beriem napr NAC,spirulinu a slabsie probiotiká..
výborne sa mi osvedcil Ultimate super fruit max z poctivej liecby a cena je viac nez primerana ked to porovnam su uzivanim kombinacii vsetkeho mozneho