Citricidal

Príspevok v téme: Citricidal
ke1va

Dobrý deň,

kúpila som si CITRICIDAL (priešiel mi z CZ). začala som si s ním vyplachovať ústa. Hneď po prvom vypláchnutí ma rozbeleli celé ústa. Jazyk na špičke červený a neskutočne páli, ďasná červené a s bielymi pluzgierikmi, neskutočne pália. Ani po zjedení čili papričiek to nieje takého hrozné. Už to trvá 3 hodiny ani rozprávať nemôžem ukrutná bolesť. Je toto normálne? Riedila som podľa návodu. Ďakujem

mascha

to svrbenie konečníka môže znamenať parazity,a na ich odstránení by sa malo postupovať:najskôr alkalizovať organizmus,výživa,očista čreva,obnova jeho mikroflory,posilnenie imunit.systému až potom antiparazitiká,teda najskôr na tie najmenšie parazity ako sú prvoky,také lamblie spôsobujú tráviace ťažkosti...
možno máš dostatok liečebných produktov,tak len pre usmernenie,aby liečba "nezadrhávala"...

RNG

Nuz pokial si nedoplnis kyseliny v zaludku, tak tam budes mat rozne mikroby, ci uz kvasne, hnilobne alebo ine a budes mat zapal zaludka, dvanastornika a postupne dostanes aj zapaly criev, tj IBS, Crohn a ulceratrivnu kolitidu.

jurika

Ale napr stolica je pravidelna rano a potom po ranajkach niekedy aj 3x cez den uz nie myslite ze ten betain kolko treba uzivat aby prisla nejaka ulava?primne sa ani ten test stou kyselinou neda urobit lebo mna boli furt to brucho hned ako otvorim oci aj cez noc asi ho vyrezem a bude to ok

jurika

No ale zaujimave je ze skoro staled ma pobolieva staci si lahnut na chrbat a je to celkom ok ale ked sedim tak aj pri vode ma boli zaludok tak ja uz sam neviem co mam jest tu stravu som upravil na minimum zleho vsetko podstate na pare ach ako za trest

RNG

Jurika, moze. Ale helikobakter nesposobuje naduvanie v crevach, ani v zaludku, len bolesti zaludka, a aj to nie kazdemu. Mnohi ho maju v zaludku bez akychkolvek priznakov.

jurika

Moze moje spominane problemy robit aj Helicobacter a neda sa to inak zistit len gastro lekar mi nic nezistoval a neodoberal vzorku tak neviem ci aj to nemoze byt pricina problemov

RNG

Oxidatory nie su potravinove doplnky a aj ked pomozu rozne nakazy a rakoviny vyhubit, nedodavaju ti do tela potrebne latky alebo ziviny.
Nase telo v pankrease vyraba "len" pancreatin a to je zmes hromady roznycy enzymov. Keby si mal specificku potrebu na niektore enzymi(napr na mlieko, na lepok, odhlienovaci,na riedenie krvi a rozbijanie krvnycy zrazenin, na stiepenie glykogenu a podobne)
tak na to su ine, specificke enzymaticke zmesy, vytazene z rastlin, tiez fungalne a bakterialne
Ale bezne nedostatky nasho pankreatinu sa daju lacne a lahko doplnit zivocisnym pankreatinom

jurike

A este by som rad vedel co by si mi odporucil uzivat aky odskusany produkt na tie enzymi ja uzivam len pancreatin ten celkom je dobry ale muslim ze to neni to co ozwj potrebujem teda potrebujem ale viac v jednom produkte obsjahnutych enzymov ktory mi vies poradit zatial dik

jurike

RNG a aky nazor mas na CDS2? Myslis si ze je to dobre pomaha to ludom tvoj nazor napr. som cital ze aj na reflux je dobry aj na travenie mas stym skusenosti? Uzival si to dakedy

RNG

Jurike, travenie je vec dostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik
Coho nemas dost si musis doplnit, inac smerujes k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Tj aj svrbenie konecnika, aj reflux, aj bolesti hlavy , znizena imunita, zla regeneracia aj hromada roznych inych a ovela vaznejsich problemov, co sa ti postupne pri zlom traveni objavia.