Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
Mimulus,
podla mna to bude takto.
20 rocne dievca si najde 40 rocneho chlapa s BMW, zabezpeceneho. Chodia spolu, mozno sa aj vezmu. Ked on ma 60 a uz nevladze, ona ako 40 rocna si najde 20 rocneho zajacika. Ktoreho si moze vydrziavat, lebo ako manzelka prisla k velkemu majetku. Kruh sa uzatvara. :DDD Zakon karmy? :DDD
lost, väčšina tridsiatnikov má už rozum, ale, samozrejme, nie je to pravidlo.
Aj tak si myslím, že to nie je o veku. Keď sa vám nejaká žena zapáči, pýtate sa hneď koľko má rokov? Sotva. Je to o sympatiách, o záujmoch, o názoroch na život. Ak si dvaja rozumejú, môže byť medzi nimi akýkoľvek vekový rozdiel, nebude to prekážka.
Aja02 tu nejde o to kto je aký starý ale o to keď nastúpi 14 ročné dievča do BMW a olizuje sa tam so 40 ročným. To len tak ako príklad. Je pravdou že dievčatá dozrievajú skôr ale prečo by sme mi chlapi mali byť v tom prípade v nevýhode? Máme si v 20 hľadať 14 ročné alebo menej? Lebo už to neviem ináč definovať. Pravdou však je, že muži v mladom veku ešte nechcú rodinu a nemajú toľko zodpovednosti ale ak ľúbia tak nech sa idú pásť? A je tu ešte jedna vec aby som to dokončil ľudia s podobným vekom majú obyčajne podobné záujmy, problémy, chuť na sex, atď. Čo by napríklad robila 40 ročná žena so 60 tnikom v posteli? Ale je to trend a všeobecne sa hovorí, že starší muži sú zrelší tak nech to tak je:)
Nie je nadherny? Tie vypracovane rysy... A pritom posobi tak zlatucko...
Dobre, pridam sa aj ja. Toto je ten moj ideal. ;)
Zaran, ale veď taký 20 ročný je mladý. :-D
Taký pekný, sympatický 30-ročný muž nie je na zahodenie. :-D
na tie nase rozbite cesty by bolo dobre si kupit tank
toto je auto :) Ale nepomýlili ste si tému :D