Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

Magy

cela debata skoncila o majetku, autach a extremoch. ano, su aj take sliepky, ktore kvoli peknemu faru a tucnemu kontu dokazu nevidiet kopec inych nedostatkov toho svojho "postarsieho mecenasa". ale ako pisal kverik, su take ako ona a su stastne - a majetok alebo faro v tom nehra absolutne ziadnu ulohu. je ich dost, ale casto to nevidiet, lebo ziju kludnym, usporiadanym zivotom a nepotrebuju na seba putat pozornost. naproti tomu, jedna zlatokopka co sa tyka viditelnosti takeho pripadu vyda aj za desat takych, ako je kveerik.
kazdy vidi to, co vidiet chce. myslim, ze beskyd a zopar dalsich reaguju tak ako reaguju preto, lebo im nejaky "dedko" vyfukol frajerku, alebo babu po ktorej sli :D
tak si na nich chladia svoju zahu.

lili222

Zaujimava debata :) Ja mam 23 a moj priatel ma 32 cize rozdiet 1O rokov :) Tiez som zo zaciatku vahala ci ist do toho alebo nie ale 32 rocny chlap sa s nejakych 25-27 rocnym neda ani porovnat...Co sa tyka hlavne spravania a vsetkeho...Cest vynimkam ak sa medzi nimi najdu lebo ked su mlady a pekny myslia si o sebe neviem co ale roky plynu rychlo a ochvilku zistia ze uz niesu ani mlady a ani pekny ;) takze vela je to o spravani...aspon moj nazor :)

Mimulus

arriva - no veď hej 14 ročná má rozum minimálne 20 ročnej a 20 ročná minimálne 30 ročnej. Ale to len tak :D

Mimulus

14 ročné dievča je celkovo na tom tak ako 20 ročné. Teda fyzický a mentálny vývoj. No a 23 ročný muž tak niekde okolo 18. To len tak aby reč nestála.
Aja02 mám tesne pred tridsiatkou a som rád, že takéto niečo nemusím riešiť :D