Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

Maoam

Mimulus, tak zatial som sa nastastie nedefinovala cez ziadneho partnera, ktoreho som mala a dufam, ze tomu tak aj ostane nadalej.
Ale isteze, ak ma zena zazemie, k sebe adekvatneho partnera, ak je vztah harmonicky, je to velka pomoc v zivote.
Ludia, ktori su pobiti vo vztahoch, ktori ziju s ludmi pod jednou strechou, kde su same konflikty, nemaju velmi kde nacerpat silu na riesenie dalsich veci v zivote, praca, okolie, zdravie atd.

Mimulus

opäť súhlasím beskyd

Maoam aj ty máš vo veľa veciach pravdu ale nevery sú aj pri mladých aj pri starších ide o to kto ako ten vzťah berie. Ak niekoho naozaj miluješ tak celým srdiečkom a nič také ako nevera Ťa ani nenapadne. Ale ak nemôžeš mať dieťa alebo ak je človek chudobný ako kostolná myš tak neviem.... Alebo ak má psychické problémy. Ženy potrebujú mať deti, domov, peniaze, lásku a úspešného manžela ak to nemajú je zle a verte alebo nie viac sa trápi manžel, ktorý Vás nedokázal zabezpečiť.

Maoam

ale rovesnikov a chalanov do 40tky beriem ako kamosov uplne v pohode, vyhoda, da sa podebatit o spolocnych veciach, zazitkoch, spolocne spomienky atd, ale ako partnerov by som ich nebrala

ozaj, este som si chcela od vas, teda najmä od Magyho nechat vysvetlit ten
OSETROVATELSKY SYNDROM, teda pozadie jeho vzniku atd., dakujem vopred

viem, ake su prejavy, ale povod, pozadie ma zaujima, dakujem

Maoam

zaujimava tema :-)

ja som na starsich, teda na väcsi vekovy rozdiel, ale mala som aj tu cest mat vztah s vekovo mne blizsim muzom a ak smiem porovnat, vztah so starsim bol vzdy pre mna lepsi

a teraz - aj ked mi to tu chlapci verit nebudu, patrim medzi zeny, ktore nie su zlatokopky, nikdy mi ziadny muz nic neplatil, nezivil ma, od 15r (brigady) a potom od skoncenia SS som pracovala a vydavky hradila sama

nebola som so ziadnym muzom kvoli bytu, domu ci stavaniu spolocneho hniezda ci genetickemu naprogramovaniu na zabezpecenie sa, rodenie deti a mania sa uz len dobre

mam vela kamaratov, ktori su o par rokov starsi ako ja, cize ratam ich medzi rovesnikov, cojaviem muzi 35-40, tych povazujem pre seba ako partnerov za prilis mladych, teraz ked mam 32, by ten 'idealny' vek zacinal niekde okolo 45.
Osobne si to ale vysvetlujem tym, ze ja k sebe potrebujem cloveka staleho, vyrovnaneho, pokojneho, takeho, ktory to uz ma upratane v hlave, uz je vybureny, uz ma za sebou vsetky tie chalanske veci, ktore chalani potrebuju zazit, do tej 30tky a niektori aj do 35.
Samozrejme, medzi starsimi muzmi, ktori si vyberaju podstatne mladsie partnerky je velmi vela takych, ktori su mierne uchylni a baba je len na sex.
Je ich v tejto kategorii mrte vela, bohuzial.

Vela mojich kamosiek a aj byv. spoluziacok, ktore si v zali rovesnikov, alebo muzov o dva-tri-styri-pät rokov starsich teraz, ked maju okolo 30tky zazivaju bohuzial to, ze sa im tito mladi manzelia zacinaju blaznit a baby riesia problemy ako nevery, pijatiky s kamosmi po veceroch, atd...

beskyd

magy, materinske city a osetrovatelsky syndrom su prave o tom co som pisal, nebyt materinskeho citu, zena pojde po zabezpeceni menej, ale materisnky cit, resp. pud zabezpecit dietatu a sebe materialny blahobyt ju nuti k tomu aby ten blahobyt vyhladavala,a skor ho teda najde o 35-50 rocneho ako u 20 rocneho spoluziaka z kruzku na vysokej skole.
.
podla teba manzelstvo nie je znasilnovanie prirodzenosti vacsiny muzov? akoze vacsina je verna, resp. po inej a po zmene netuzi a tuto nevyhladava? no ja ti teda neviem:)) taketo nazory som mal ked som mal 13... hlavne ti zelam aby si si moc nenabil hubu ked budes zenam verit to, co ti hovoria o ich preferenciach a o tom, co chcu:) lebo raz si zacnes vsimat to, ako fakticky konaju a ktovie co to s tebou spravi:)

Magy

beskyd - dost ciernobiele videnie sveta. je to ako keby si povedal, ze muzi su geneticky naprogramovani na polygamiu (co pravda je) a teda manzelstvo s jednou zenou je znasilnovanie ich prirodzenosti a maju pravo na neveru.
tak, ako je zena naprogramovana aby "isla za zabezpecenim, dobrymi genmi a prestizou", tak isto ma v genoch aj to, aby bola matkou, ma materinske city, casto ma tzv. osetrovatelsky syndrom (kde si hlada partnera z oblasti uplne opacnej tomu navonanemu machovi s farom a prachmi).
sklamem ta v tom, ze ja nezijem v rozpravke. alebo ti pripada, ze kveerik je rozpravkova bytost?? :)))
a dalsie stovky a tisice zien, ktore hladaju v starsich partneroch to, co som napisal nielen ja???
myslim, a zjavne nielen podla mna, ze v omyle zijes ty.

lost

suhlasim skor s beskydom :P

minimalne z casti pravdu ma, geni nikto neodrbe.. preco by zena dobrovolne isla s niekym kto je menej kvalitny, ak moze ist s niekym, kto je kvalitny..

otazka za milion (forintov)

beskyd

je to blbost magy, nikto mi nikoho nevyfukol, nerozumies zakladnej veci, a sice ze zena je biologicky naprogramovana tak, aby v ramci svojich moznosti isla za zabezpecenim, dobrymi genmi a prestizou. je to evolucny boj kde niet miesta pre nejake city, mozno v inom zivote ale nie v tomto. ak akakovek zena, mozno az na nejake fakt ze vynimky, citi sancu ziskat vacsiu prestiz pripadne zabezpecenie seba a pripadneho potomka, tak bude robit vsetko preto, aby dostala co jej kaze program. na to mi nemusel nikto nikho vyfuknut, staci si vsimat ludi kolo seba a trocha pocuvat, obcas s niekym dat rec a pytat sa a mysliet v suvislostiach, mat nadhlad, vsimat si konanie ludi a ich pohnutky. raz z tej rozpravky vytriezvies a potom si spomen ako si kedysi veril tomu, ze zenske pasu po starych vechtoch kvoli ich charizme a distingvovanom spravani (ktore je paradoxne nevyhoda u mladych ktori maju hole rite vsakze):)

Mimulus

Magy super ten Tvoj príspevok - myslím, že téma je týmto ukončená :)
Ešte by sa mohlo ozvať viac ľudí ktorých partner je buď bohatý alebo starší, či mladší a je tam veľký vekový rozdiel.