Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sucasna zenska "moda"

Príspevok v téme: Sucasna zenska "moda"
aurora666

ja viem ze existuju zavaznejsie problemy, ale po tom, co som vcera videla mi nedalo sa trochu nezamysliet...v obchode som videla mlade dievca, zenu, mohla mat okolo 25, a na sebe spinave teplaky, mastne vlasy, bez zubov...a tak som si trochu zacala vsimat zeny okolo seba, ako sa o seba staraju, resp. nestaraju...ani si nepamatam kedy som videla pekne nahodenu zenu, mlade dievcata maju but "kurvie handry", resp. rifle, mikina, tenisky, dospele zeny takisto, prip. vrchol snahy nejaka sukna alebo bluzka...nehovorim ze kazdy ma vyzerat ako z modneho casopisu, alebo ze ja som nejaka modna ikona, ale je mi luto ze tie zeny zbytocne potlacaju svoju zenskost a krasu, "obhajuju" sa pohodlnostou, a ze oni nemaju cas sa fintit...ale o co su pohodlnejsie tesne rifle pred peknymi satami, a rovnaky cas ako navliect rifle a tricko zaberie bluzka a sukna...neviem ci sa mi to zda, ale ked pozeram obrazky zien minuleho storocia, zdali sa mi ovela zenskejsie...

Aja02

Ja tiez nosim rifle, tricko a tenisky. Nebudem si davat saty alebo suknu, ked je u nas rano ledva 5stupnov a cez den 17. Kazdy nech si nosi co chce.

Catali_na

to čo tu riešiš?! a počkaj, "kurvie handry"?! to ako tričko, rifle a mikina + tenisky sú kurvie handry? pre boha.. nech si chodí každý ako chce,, a mimochodom, ja milujem tričko, rifle a tenisky, takže som kurva?
pod pojmom kurvie handry, si predstavujem mini sukne, výstrihy po kolená, ako sa povie "kozy von" a nie pohodlnučké oblečenie. čo ti na tom vadí?